Beste thrillerfan,

Heeft u uw verlanglijstje voor de Sint al gemaakt? In deze nieuwsbrief staan verschillende tips! En hebt u ook zo genoten van de TV-serie Penoza? Vanaf aanstaande zondag wordt serie 2 uitgezonden op de Nederlandse televisie. Verder maken we bekend wie er voor ons een boek mogen recenseren. En we hebben een prijsvraag rondom de nieuwe thriller van Johan Theorin: Sint-Psycho.


Penoza - serie 2

De kogel is door de kerk: er komt definitief een vervolg op de succesvolle KRO-misdaadserie Penoza. De vervolgserie wordt vanaf 25 november 2012 uitgezonden, bij de KRO op Nederland 3. Personages die het eerste seizoen hebben overleefd keren terug en uiteraard zullen ook nieuwe karakters ten tonele verschijnen. Bekijk hier alvast de promo.

Naar de ontknoping van de spannende familiesaga op 31 oktober 2010 keken 630 duizend mensen, waarna de KRO veel complimenten en dankbetuigingen van kijkers ontving. Inmiddels is de eerste serie van Penoza verkocht aan België. Ook zijn alle 8 afleveringen van Penoza verkrijgbaar op dvd.

In PENOZA II zitten Irwan (Fedja van Huet) en zijn vader André de Rue (Tom Jansen) in de bak, in afwachting van hun proces. Maar zelfs vanuit de bak weet Irwan zijn zaakjes goed te behartigen. Hij heeft inmiddels een relatie met Carmen’s vriendin Hanneke (Peggy Jane De Schepper), terwijl Sandrina (Medina Schuurman) sinds de dood van haar man in een schuldsaneringsprogramma zit. Van Carmen (Monic Hendrickx) heeft niemand ooit meer iets vernomen. Iedereen gaat er dan ook vanuit dat zij een nieuw leven is begonnen, ergens in een exotisch oord. Maar de plek waar Carmen met haar drie kinderen een rustig bestaan probeert te leiden is dichterbij dan men denkt…

Penoza
Penoza

Auteur: P.B. Korthuis
Bladzijden: 0
Prijs: € 10

Informatie  Meer informatie »

Voor op uw verlanglijstje


Boeken zijn je beste vriendjes
dus geloof me - volgens mij
heb je er met dit cadeautje
weer een heel leuk vriendje bij!

(Marianne Busser & Ron Schröder)

Black-out
Black-out

Auteur: Marc Elsberg
Bladzijden: 544
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »
Verborgen gebreken
Verborgen gebreken

Auteur: Sophie Hannah
Bladzijden: 432
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »
Verdieping x
Verdieping x

Auteur: Kim Moelands
Bladzijden: 285
Prijs: € 10

Informatie  Meer informatie »
Donkere kamer
Donkere kamer

Auteur: Steve Mosby
Bladzijden: 256
Prijs: € 10

Informatie  Meer informatie »
De kakkerlak
De kakkerlak

Auteur: Jo Nesbo
Bladzijden: 352
Prijs: € 19.9

Informatie  Meer informatie »
Advocaat van kwade zaken
Advocaat van kwade zaken

Auteur: C.J. Sansom
Bladzijden: 624
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »
Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen

Auteur: Simone van der Vlugt
Bladzijden: 288
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
De weeskinderen
De weeskinderen

Auteur: Jean Zimmerman
Bladzijden: 448
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »

Prijsvraag Sint Psycho

Lieve Ivan, is het mogelijk een liefdesbrief te schrijven aan iemand die
je nooit ontmoet hebt? Ik probeer het in elk geval. Ik ken je natuurlijk
alleen maar van foto’s uit de krant, onder vreselijke schreeuwende
koppen. Zwart-witfoto’s, door de pers genomen om ‘Ivan Rössel, de
gestoorde kindermoordenaar’, of hoe je ook genoemd wordt, te laten
zien...

Zo begint Sint Psycho, de nieuwe thriller van Johan Theorin, over de negenentwintigjarige Jan Hauger die op zoek naar een baan solliciteert bij de kleuterschool waar kinderen verblijven van wie de ouders zijn opgenomen in de zwaar bewaakte psychiatrische kliniek Sint-Patricia, in de volksmond Sint-Psycho genoemd. De leiding dient de kinderen via een onderaardse tunnel en een lift naar de kliniek te brengen, zodat ze tijdens speciale bezoekuren hun ouders kunnen zien. Jan staat bekend als een goede kleuterleider, maar hij draagt ook een geheim met zich mee. Collega Hanna vermoedt dat er meer aan de hand is en ontdekt waarom Jan zo graag in de buurt van Sint-Psycho wil werken. De deuren van Sint-Psycho blijven niet langer gesloten en Hanna ontdekt langzaam maar zeker de waarheid over Jan...

Meer lezen? Wij hebben een leesfragment voor u. En als dat nog niet genoeg is, kunt u Sint-Psycho ook winnen. Wat moet u daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag: het verschijnen van Sint-Psycho valt samen met de aankomst van Sint Nicolaas in Nederland (en België). Maar op welke dag vieren wij zijn naamdag?

Stuur uw antwoord samen met uw naam en adres vóór 7 december naar info@thrillerboek.nl en wie weet bent u één van de gelukkige winnaars.

Sint-psycho
Sint-psycho

Auteur: Johan Theorin
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »

Wordt een van deze prijswinnaars onze nieuwe recensent?

In onze vorige nieuwsbrief boden we iedereen met schrijftalent en het inzicht om boeken op hun kwaliteiten te beoordelen de kans om recensent te worden. De onderstaande 'recensenten-in-de-dop' mogen hun kwaliteiten gaan bewijzen:

- Wim Best uit Purmerend (De IJzeren Kamer)
- Guy Doms uit Melle (B) (Nachtleven
- Sonja Bakker uit Sint Willebrord (Min 1)
- Henny Valkenberg uit Heerlen (De Saboteur)
- Jos van Doornik uit Amersfoort (Het Janson Commando)

U krijgt uw rececensie-exemplaar binnenkort thuisgestuurd. Het kan zijn dat u niet het boek van uw keuze krijgt, aangezien sommige titels beduidend vaken werden aangevraagd dan andere.

Niets gewonnen, maar wel een goede thriller gelezen? Ook dan kunt u uw recensie achterlaten op onze website!