Beste thrillerfan,


Ontbijten met het nieuwe boek van Dan Brown

Dinsdag 14 mei verschijnt Inferno, het nieuwe boek van Dan Brown. Boekhandel Krings en Bagels en Beans organiseren die dag vanaf 7.00 uur een ontbijt bij Bagels en Beans Sittard. Wat u voor uw ontbijt wilt eten, bepaalt u natuurlijk lekker zelf. Wij serveren u er Inferno bij. Bij het ontbijt serveren wij trouwens alleen de paperback van Inferno (€ 22.95). De gebonden editie wordt pas later die dag uitgeleverd. Betaling van ontbijt en boek kunt u ter plekke voldoen. Komt u samen iemand anders, dan hoeft u natuurlijk geen twee boeken aan te schaffen. Wilt u als een van de eersten Inferno in huis hebben? dan bent u dinsdag 14 mei vanaf 7.00 uur van harte welkom bij Bagels en Beans Sittard, Putstraat 46131 HL Sittard. Reserveren is verplicht en kan via Bagels en Beans: putstraat@bagelsbean.nl of Boekhandel Krings: nieuwsbrief@boekhandelkrings.nl.

Inferno
Inferno

Auteur: Dan Brown
Bladzijden: 478
Prijs: € 22.95

Informatie  Meer informatie »

Crime Sister Inspiration Night

Wat?
Aan de vooravond van de Maand van het Spannende boek organiseert uitgeverij Koksamen met hun zes vrouwenthrillerauteurs Linda Bruins Slot, Jenneke Burgers, Ella Marjon, Femmie van Santen, Pauline Schonewille en Connie van de Velde een CSI Night, met het thema Plaats Delict.

Wanneer? 
23 mei, vanaf 20.00 uur (welkom vanaf 19.30 uur)

Waar? 
Het Beauforthuis te Austerlitz, Woudenbergseweg 70 • 3711 AB Austerlitz (bij Zeist)


Entree:
 € 15,00 (incl. GRATIS de bundel Kind der wrake t.w.v. € 12,50)


Aanmelden
: via mail naar Margaretha Oostinga, moostinga@kok.nl

Globaal programma van de avond:
19.30 uur: inloop
20.00 uur: welkom door Coen Verboom (uitgever Kok)
20.10 uur: drie spannende verhalen
20.30 uur: muziek van TimZingt
20.40 uur: drie spannende verhalen
21.00 uur: pauze
21.15 uur: workshop thriller schrijven met Sandra van Tongeren
22.00 uur: muziek van TimZingt
22.10 uur: bekendmaking winnende verhalen en voorlezen
22.30 uur: einde

Iedereen kan meedoen!
Als je komt, kun je meedoen. Hoe dat gaat? Schrijf een kort verhaal van ca. 300 woorden met als thema Plaats Delict. In dit verhaal ga je in op: 

-        Wat gebeurt er?
-        Waar gebeurt het?
-        Wie speelt een rol?
-        Hoe voelt het daar?

Schrijf je verhaal vóór 1 mei 2013 en mail het naar moostinga@kok.nl. De drie beste verhalen zullen op het podium worden voorgelezen en worden beloond met een mooie prijs. Wie weet, word jij de volgende Kok thrillerauteur!


Blijft u liever thuis?

Doe dat dan met een van onderstaande boeken!

De nachtwaker
De nachtwaker

Auteur: Tomas Ross
Bladzijden: 320
Prijs: € 19.99

Informatie  Meer informatie »
Strandhuis
Strandhuis

Auteur: Nora Roberts
Bladzijden: 448
Prijs: € 15

Informatie  Meer informatie »
Viva Espana
Viva Espana

Auteur: Linda van Rijn
Bladzijden: 288
Prijs: € 15

Informatie  Meer informatie »
Citytrip Berlijn
Citytrip Berlijn

Auteur: Marjolijn Uitzinger
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.5

Informatie  Meer informatie »
De verdwenen menora
De verdwenen menora

Auteur: Jan Terlouw
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »
Het Marco-effect
Het Marco-effect

Auteur: Jussi Adler-Olsen
Bladzijden: 0
Prijs: € 10

Informatie  Meer informatie »
Overkill
Overkill

Auteur: . Escober
Bladzijden: 0
Prijs: € 19.95

Informatie  Meer informatie »

Win De tweede zonde!

Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. Het slachtoffer is Soll-Britt en zij zorgde voor haar negenjarige kleinzoon Marcus, die getuige was van de moord. Zolang het onderzoek loopt, vindt Marcus onderdak bij politieman Krister. Hoe dieper Rebecka in de zaak duikt, hoe meer bizarre sterf - gevallen bovenkomen die met elkaar te maken hebben en Marcus in gevaar brengen. Het is ooit begonnen bij de dood van Frans Uusitalo, die een erfenis naliet. Wat volgt is een race tegen de klok. Zal het Rebecka lukken om de moordenaar van Soll-Britt te vinden en het leven van Marcus en zijn erfenis veilig te stellen?

Meer lezen? Wij hebben voor u een fragment, maar u kunt het boek ook winnen. Wat moet u daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag: Åsa Larsson won met haar debuut de Zweedse nationale thrillerprijs voor het beste debuut. Hoe heette dat debuut? Stuur uw antwoord samen met uw naam en adres vóór 3 mei naar info@thrillerboek.nl en wie weet bent u één van de winnaars.

De tweede zonde
De tweede zonde

Auteur: Asa Larsson
Bladzijden: 0
Prijs: € 20.99

Informatie  Meer informatie »

Prijswinnaars Fiona

In onze vorige nieuwsbrief stond een prijsvraag waarmee u kans maakte op een exemplaar van 'Fiona' als u wist wat Harry Bingham voor de kost doet naast het schrijven van thrillers. Het juiste antwoord is: hij is bankier. Uit de goede inzendingen hebben wij drie winnaars getrokken:

- Riet van Hal uit Groessen
- Joke de Quack uit Almere
- Angelique Haker uit Amstelveen 

Gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Uitgeverij De Fontein heeft een Fiona-speurtocht uitgezet, waarmee u kans maakt op een mooie reis naar Wales, de thuisbasis van Fiona.

Speur mee & win
Fiona Griffiths is rechercheur en werkt bij de politie aan de zaak Lohan en is op zoek naar aanwijzingen. Dit neemt haar volledig in beslag. Het leek een standaard moordzaak: een prostituee werd vermoord aangetroffen. Maar aangekomen op de crimescene, bleek ook haar zesjarige dochtertje April slachtoffer te zijn geworden, op een gruwelijke manier. Het meisje laat haar niet meer los, dit kleine slachtoffertje met de lieve glimlach nog op haar gezicht. Het is bijna alsof ze Fiona iets wilde vertellen… Ze bijt zich hier in vast, omdat ze overtuigd is dat er meer speelt… 

Beantwoord jij alle vragen die Fiona heeft over deze zaak goed? Dan maak je kans op een mooie reis naar Wales, de thuisbasis van Fiona. De speurtocht bestaat uit vragen en aanwijzingen. Alle aanwijzingen vind je terug op de website van De Fontein via de verkorte link: bit.ly/ikbenfiona.

Als je het vooruitleesboekje hebt gelezen (dat ook terug te vinden is op onze site), kun je telkens het goede antwoord geven. Met de aanwijzingen weet je welke letters je moet onthouden uit het antwoord. Deze letters vormen na  4 weken een woord. Mail dit woord naar ikbenfiona@gmail.com Doe dit uiterlijk vóór 15 mei 2013. Je kunt extra aanwijzingen vinden op de Facebookpagina en volg Fiona op Twitter 

De eerste vraag in de speurtocht luidt:

Welk bewijsstuk is voor Fiona aanleiding om de verbinding met de zaak Lohan te maken? Het antwoord begint met een merknaam.


Ga voor de aanwijzing van deze week naar Crimezone.nl zodat je de juiste letters onthoudt.

 


Fiona
Fiona

Auteur: Harry Bingham
Bladzijden: 400
Prijs: € 18.99

Informatie  Meer informatie »