Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Allemaal hoeren

Franziska Weissenbacher

prijs: € 19.00

260 pagina's, Paperback

ISBN: 9789493192409


Over het boek

Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen? Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.
TitelAllemaal hoeren
Auteur(s)Franziska Weissenbacher
ISBN9789493192409
Afmetingen212x145x27 mm
Aantal pagina's260
UitgeverLetterRijn
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.00
BindwijzePaperback
Gewicht365 gram

  Verschillende plotwendingen

Geschreven op vrijdag 2 september 2022 door Silvia van Elzelingen

Franziska Weissenbacher is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze verslindt al boeken sinds het moment dat ze leerde lezen. Jarenlang schrijft ze voor een dagblad, verschillende andere bladen en een door haar beheerde nieuwssite. ‘Allemaal hoeren’ is het derde boek in de serie met rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker. Weissenbacher is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.

Aan een ontspannende dag in de tuin komt abrupt een einde wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. In een nabijgelegen natuurgebied is een vermoorde vrouw aangetroffen met een merkteken op haar voorhoofd. Al snel volgen er meer moorden. Aan Dijkma en Mandemaker, en hun team, de taak om de moorden op te lossen. Wie is deze seriemoordenaar die zijn slachtoffers merkt, en is er een verband tussen de vermoorde vrouwen? De spanning loopt hoog op, zowel op het bureau als in de privésfeer, wanneer er belangrijke informatie wordt gelekt en er sprake is van belangenverstrengeling. Slaagt het team erin de dader te pakken voordat er nog meer doden vallen?

‘Allemaal hoeren’ begint met een korte spannende proloog. Vanaf de allereerste pagina wordt de lezer het verhaal ingezogen. Afwisselend wordt er verteld over het moordonderzoek en het privéleven van Dijkma en Mandemaker. ‘Allemaal hoeren’ is het derde deel in de serie met dit rechercheurs duo. Alhoewel het een serie betreft, zijn de boeken ook afzonderlijk zeer goed te lezen. Door de verschillende plotwendingen zet Weissenbacher de lezer steeds weer op het verkeerde been. De schrijfstijl is fijn, vlot en met korte hoofdstukken. De personages worden uitgebreid belicht en komen geloofwaardig over. De omgeving wordt beeldend beschreven. De continue spanning maakt dat deze thriller nergens verveelt en de lezer blijft boeien. Voor de Brabanders is het een leuk gegeven dat deze thriller zich grotendeels afspeelt in hun hoofdstad Den Bosch, waardoor je door de vele herkenningspunten het verhaal nog duidelijker beleeft.

Al met al is ‘Allemaal hoeren’ een fijn boek voor vele uurtjes leesplezier. Zeker een aanrader!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!