Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Ongrijpbaar

Bianca Nederlof

prijs: € 7.50

Paperback

ISBN: 9789491875069


Over het boek

'Kan Nick zijn meegenomen door iemand die jullie kennen?' De rechercheur kijkt me aan.
Ik verstar en voel het bloed uit mijn gezicht wegtrekken.
'Natuurlijk niet,' antwoordt David in mijn plaats.
'Silvia?' vraagt de rechercheur.
Mijn vingers klemmen zich om de mok in mijn handen. 'Nee,' zeg ik.
'Misschien iemand uit je familie?' dringt hij aan.
Ik recht mijn rug. 'Ik heb geen familie meer.'Silvia's grootste angst wordt waarheid. Ze raakt haar zoontje Nick kwijt in een mensenmassa. Weet iemand uit haar verleden er meer van? Silvia moet de confrontatie aangaan met het leven dat ze achter zich wilde laten. Om te voorkomen dat David haar geheim ontdekt, zet ze de zoektocht in haar eentje in. Een keuze met fatale gevolgen...

'Superboek! Ik heb er echt van genoten. Goed doordacht verhaal, mooi opgebouwd, fijne schrijfstijl en een spanning die langzaam maar zeker oploopt. Daardoor is het boek zeker naar het einde toe lekker spannend!'

Linda Jansma
TitelOngrijpbaar
Auteur(s)Bianca Nederlof
ISBN9789491875069
Afmetingen210x150x15 mm
UitgeverLetterRijn
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 7.50
BindwijzePaperback
Gewicht337 gram

  Spannend debuut..

Geschreven op woensdag 18 maart 2015 door lenie Korbijn

Ongrijpbaar is het thrillerdebuut van Bianca Nederhof , het lijkt wel of we de laatste tijd overspoeld worden met debuten, gelukkig zijn ze ( bijn) allemaal erg goed. Zo ook dit boek.

De hoofdpersoon in het verhaal is Sylvia die samen met haar schoonzusje en haar zoontje Nick naar de intocht van Sinterklaas gaat, Eigenlijk zou haar man meegaan omdat er misschien wel onregelmatigheden verwacht werden na de zwartepieten discussie, maar David moet ineens werken..

Maar alles gaat goed en alledrie genieten ze van het feest, Nick , bij Sylvia op de schouders nog het meest. Tot er plotseling paniek uitbreekt, er klinkt een schot en in alle comotie die dan uitbreekt raakt Sylvia haar zoontje kwijt.

Wat volgt is wanhoop, angst  en verdriet... en komt de lezer er achter dat Sylvia een goed bewaard verleden heeft waar niemand iets van weet.Door het verhaal heen komen we steeds meer stukjes te weten over dat dubieuze verleden. Zelfs haar man en haar familie weten van niets en dat kost Sylvia bijna haar kind.

Ongrijpbaar is een spannend debuut wat ik moeilijk weg kon leggen.. wat moet je leven instorten als je kind plotselng zomaar verdwenen is..Dat het verhaal soms wisselend in tijd wordt geschreven vond ik niet storend, Bianca heeft veel aandacht besteed aan kleine details die later van groot belang blijken te zijn.

Kortom, een spannend boek dat ik 4 sterren geef... dat is het zeker waard!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.