Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De IRT-infiltrant

Joop van Riessen

prijs: € 18.50

288 pagina's, Paperback

ISBN: 9789491567896


Over het boek

Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire. Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen én het nieuwe Interregionale Recherche Team Hollands Glorie te gaan leiden, komt ze terecht in schimmige toestanden. Stukje bij beetje ontdekt ze dat er, onder het mom van de bestrijding van de georganiseerde misdaad, grote hoeveelheden drugs het land worden binnengesmokkeld onder regie van politie en justitie. Intussen meldt Willem de Leeder zich als kroongetuige en krijgt Anne een nieuwe liefde. De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen.
Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire.

Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen én het nieuwe Interregionale Recherche Team Hollands Glorie te gaan leiden, komt ze terecht in schimmige toestanden. Stukje bij beetje ontdekt ze dat er, onder het mom van de bestrijding van de georganiseerde misdaad, grote hoeveelheden drugs het land worden binnengesmokkeld onder regie van politie en justitie. Intussen meldt Willem de Leeder zich als kroongetuige en krijgt Anne een nieuwe liefde.

De IRT-infiltrant is een spannende én onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen.
TitelDe IRT-infiltrant
Auteur(s)Joop van Riessen
ISBN9789491567896
Afmetingen211x135x23 mm
Aantal pagina's288
UitgeverUitgeverij De Kring
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 18.50
BindwijzePaperback
Gewicht354 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!