Beoordeling:  
Levertijd: Print-on-demand

Vrouwenpact

Daan Fousert

prijs: € 24.50

428 pagina's, Paperback

ISBN: 9789463654401


Over het boek

Als Steven Thurm, minister van Economische Zaken, van de ene op de andere dag ontslag neemt, met de noorderzon vertrekt en er vijf moorden met hem in verband worden gebracht, schakelt de eerste minister het hoofd van MI5 Lynn Howard in. Steven Thurm is zich niet bewust van het feit dat een criminele organisatie hem uitgekozen heeft als hun toegang tot de overheid, zodat zij het land kunnen lamleggen.
Lynn vertrouwt het niet omdat de eerste minister getrouwd is met de hoofdcommissaris van Scotland Yard, die betrokken lijkt. Ze vraagt Caitlin Dern de moorden te onderzoeken en Steven Thurm op te sporen. Caitlin duikt met haar team in een uiterst complexe zaak en ontdekt dan wat er werkelijk speelt.

Vrouwenpact is een spannende psychologische thriller, met een ingewikkeld patroon van macht en corruptie op het hoogste bestuurlijk niveau van Engeland.
Het verhaal blijft je boeien tot de verrassende ontknoping.

Daan Fousert is een bijzondere schrijver. Vrouwenpact is zijn vijfde thriller waarin Caitlin de hoofdrol speelt. Naast zijn thrillers schrijft Daan ook psychologische-, historische- en spirituele romans. Zijn kennis en ervaring met mensen zet hij schitterend om in zeer sprekende personages en spannende dialogen. Hij heeft een verbeeldende schrijfstijl en houdt je vast tot het einde van het boek. Als je eenmaal in een verhaal begint, kun je haast niet meer stoppen.

‘Een amusante schrijfstijl, een frisse zinsbouw en een boeiende verhaallijn’
Guy Doms van Crime Zone over VERBORGEN VERLEDEN

‘Een auteur die meer naamsbekendheid verdient’
HTTC Communicatie op Bol.com over BOTOX

TitelVrouwenpact
Auteur(s)Daan Fousert
OndertitelEen Caitlin-avontuur
ISBN9789463654401
Afmetingen210x145x26 mm
Aantal pagina's428
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 24.50
BindwijzePaperback
Gewicht662 gram

  Goed afgewerkte psychologische thriller met een sterk plot

Geschreven op zaterdag 10 december 2022 door Silvia van Elzelingen

Daan Fousert is een bijzondere schrijver. ‘Vrouwenpact’ is zijn vijfde thriller waarin Caitlin de hoofdrol speelt. Naast zijn thrillers schrijft Daan ook psychologische-, historische- en spirituele romans. Zijn kennis en ervaring met mensen zet hij schitterend om in zeer sprekende personages en spannende dialogen. Hij heeft een verbeeldende schrijfstijl en houd je vast tot het einde van het boek. Als je eenmaal een verhaal begint, kun je haast niet meer stoppen.

Minister van Economische Zaken, Steven Thurm, neemt van de ene op de andere dag ontslag en vertrekt met de noorderzon. Er worden vijf moorden met hem in verband gebracht zodat de eerste minister het hoofd van MI5 Lynn Howard inschakelt. Lynn vertrouwt het zaakje niet omdat de eerste minister getrouwd is met de hoofdcommissaris van Scotland Yard. Lynn schakelt op haar beurt Caitlin Dern in om de moorden te onderzoeken en Steven Thurm op te sporen. Samen met haar team duikt Caitlin in deze complexe zaak om de onderste steen boven te halen.
 

Met ‘Vrouwenpact’ heeft Fousert de vijfde thriller geschreven met Caitlin Dern als hoofdpersonage. Heerlijk om weer als vanouds met haar in een nieuwe zaak te duiken. Dit deel is net als de andere delen als stand-alone te lezen. Toch is het wel fijn om ze in de juiste volgorde te lezen om het personage Caitlin Dern te zien groeien.
Deze thriller is wederom vlot geschreven en bevat goed uitgediepte personages die stuk voor stuk tot leven komen. Fousert weet als geen ander de lezer te betrekken bij het moordonderzoek. Het plot is mooi opgebouwd en zit goed in elkaar. Het bevat meerdere plotwendingen en heeft een verrassend einde. ‘Vrouwenpact’ is een verhaal met veel thema’s waaronder corruptie, bedreiging, chantage, macht en wraak. Het is opnieuw een spannende psychologische thriller die vanaf het begin tot het einde boeit.

‘Vrouwenpact’ is een goed afgewerkte psycologische thriller met een sterk plot en heeft de 5 sterren zeer zeker verdiend.

Daan Fousert zou wat mij betreft meer naamsbekendheid verdienen. Zijn boeken zijn echt een aanrader!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!