Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Familiegeluk

Barbara Sevenstern

prijs: € 17.95

Paperback

ISBN: 9789461093974


Over het boek

Samen met haar jeugdliefde leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al jaren een groot geheim met zich mee te dragen. Met als enige aanwijzing een oud adresboekje gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Stukje bij beetje ontrafelt ze de geheimen die haar familie liever verborgen had gehouden… Familiegeluk is een feelgood thriller over familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning.
TitelFamiliegeluk
Auteur(s)Barbara Sevenstern, Barbara Sevenstern
ISBN9789461093974
Afmetingen216x136x31 mm
UitgeverDe Crime Compagnie
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.95
BindwijzePaperback
Gewicht481 gram

  Familieroman met een vleugje spanning

Geschreven op vrijdag 17 januari 2020 door Silvia van Elzelingen

Lisette leidt samen met haar jeugdliefde een rustig bestaan in Den Haag. Dit stopt abrupt wanneer haar moeder komt te overlijden. Ze komt erachter dat Eline, haar moeder, al jaren een groot geheim met zich mee heeft gedragen. Vastberaden om het geheim te ontrafelen gaat Lisette op zoek. Haar enige houvast is een oud adresboekje van haar moeder met wat namen en een tekening erin. Stukje bij beetje komt ze achter het lang bewaarde geheim. Wat houdt haar familie voor haar verborgen?

Barbara Sevenstern (1969) is een levensgenieter, schrijver en blogger, communicatiespecialist en moeder van drie kinderen. Samen met hen en haar partner woont ze in Den Haag. Haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven. ‘Familiegeluk’ is haar debuut.

In ‘Familiegeluk’ gaat Lisette op zoek naar een verborgen geheim uit het leven van haar moeder. Wanneer moeder op sterven ligt en expliciet om een oud adresboekje vraagt, gaat Lisette meteen op pad om het te halen. Ze begrijpt echter niet wat haar moeder hier nog mee moest vlak voor haar dood. Het laat Lisette niet los en na het overlijden gaat ze op zoek. Waarom moest haar moeder persé dat boekje hebben en wat staat erin? Als ze op onderzoek uitgaat merkt Lisette dat haar vriend en familie niet erg meewerken. Waarom en wat houden ze voor Lisette achter?
Familiegeluk’ is een mooi geschreven boek. Op de cover staat dat het een Feelgood thriller moet zijn, maar daar kan de echte thrillerlezer zich niet in vinden. Het boek kent weinig spanning en is eerder een familieroman met een vleugje spanning. De schrijfstijl is fijn en het verhaal leest vlot. We springen in de tijd heen en weer tussen het verhaal van Lisette en dat van Eline, de moeder. Jammer genoeg zijn de personages niet erg goed uitgewerkt en blijven we hier en daar met onduidelijkheden zitten. Jammer want de opzet van het verhaal is goed, het is echter niet goed genoeg uit de verf gekomen. De auteur weet je echter wel geboeid te houden met haar verhaal, want we willen uiteindelijk toch graag weten hoe de vork in de steel zit. De plot is goed en uiteindelijk toch nog verrassend. De omgeving is goed beschreven, herkenbaar voor de lezer die uit deze contreien komt.

Familiegeluk’ krijgt van mij 3*** We kijken uit naar een volgend boek van Barbara Sevenstern, want dat ze kan schrijven is een feit.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!