Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Te koop

Eva Monte

prijs: € 14.95

Paperback

ISBN: 9789461091970


Over het boek

Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na. Daar komt zijn vrouw Marlinde pas achter als het te laat is...
Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. In elke straat staan steeds meer huizen te koop, maar er is nauwelijks beweging op de woningmarkt. Gelukkig is er hoop voor de verkopers. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na bij iedereen die met hem in aanraking komt.
Dat haar man een schaduwkant heeft, is iets waar Marlinde pas achter komt als Richard op een dag komt bovendrijven in de Eem. Wie heeft hem vermoord? Er zijn zoveel mensen die Richard dood wensten....
TitelTe koop
Auteur(s)Eva Monte
ISBN9789461091970
Afmetingen216x136x25 mm
UitgeverDe Crime Compagnie
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 14.95
BindwijzePaperback
Gewicht363 gram

  Lekker tussendoortje

Geschreven op zaterdag 25 april 2015 door lenie Korbijn

Leuke cover, een die onmiddelijk op zal vallen tussen de andere thrillers in de boekhandel.Het boek is het debuut van Eva Monté,een pseudoniem van Alexandra en Victoria Nagelkerke, twee zusjes.Het verhaal zelf heeft een vlotte leesstijl, vandaar mijn titel: lekker tussendoortje.

Is het dan een simpel verhaaltje? Zeker niet, het houd de lezer goed bezig, zeker met alle personages die er in voorkomen. Bij de les blijven dus, ook al omdat het verhaal vaak verspringt in het jaartal.

De personen worden niet  uitgediept, Eva laat ze niet echt tot leven komen, soms overdrijft ze zelfs een beetje. Wat te denken van een vrouw die om gewicht te verliezen aan het raw food diëet begint ( wel modern!)

Maar waar ik eerst dacht een roman te gaan lezen, kwam ik al lezende tot de ontdekking dat het toch best wel spannend werd. Je gaat je betrokken volen bij de personages, met Mare ,de vrouw van makelaar Richard, een onbetrouwbaare man.

Ghislaine, die voor Richard werkt als styliste en bij ieder huis dat hij in de verkoop heeft het nodige gaat veranderen om het huis beter verkoopbaar te maken! Maar om nou de konijnen van een klant het bos in te jagen?

De hulpmiddelen van een zwaar hulpbehoevende man te laten verwijderen, inclusief zijn trapliftje..Beetje overdreven?????

Maar naarmate het verhaal het eind nadert wordt de spanning opgevoerd,en wel heel goed!

Vandaar dat ik dit debuut dan ook vier sterren geef!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!