Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een duister pad

Corine Hartman

prijs: € 19.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789403158303


Over het boek

Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid?

Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiƫnt, en samen met een vijftal medepatiƫnten vormt ze een ongebruikelijke familie.
Nieuw in de familie is Emilie, die aan achtervolgingswaanzin lijdt sinds haar vriend Steven werd vermoord. De daders hebben het nu op haar gemunt, beweert ze. Faye wil haar geloven, ze weet hoe het is met onzekerheden te leven, en probeert te helpen door zelf op onderzoek uit te gaan.
Ze ontmoet rechercheur Simon te Bresser die de zaak evenmin kan laten rusten, ondanks de conclusie dat Steven zelfmoord pleegde onder invloed van antidepressiva. Als Emilie ineens spoorloos verdwijnt, bundelen Faye en Simon hun krachten en ontstaat een onwaarschijnlijk speurdersduo.
TitelEen duister pad
Auteur(s)Corine Hartman, Corine Hartman
ISBN9789403158303
Afmetingen216x137x32 mm
Aantal pagina's336
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht507 gram

  sterke hoofdrol

Geschreven op dinsdag 2 juli 2019 door Justine Koster
Wanneer je een boek gaat lezen wat is geschreven door de schrijfster Corine Hartman dan weet je dat het een goed opgebouwd en spannend verhaal wordt. Ze heeft al veel mooie en spannende series op haar naam staan, en ook nu heeft de schrijfster een geheel nieuwe kant van een vrouw die borderline heeft uitgelicht. We maken kennis met Faye van Laar die in een psychiatrische inrichting op de Veluwe verblijft. Ze draagt elastiekjes, die ze laat ?springen? op haar polsen, zodat ze haar impulsen kan bedwingen. Ze maakt als tijdverdrijf kruiswoordpuzzels en cryptogrammen. Daarnaast maken we ook kennis met Simon ter Bresser ook een nieuwkomer en werkzaam als rechercheur bij de plaatselijke politie, gelukkig getrouwd en vader van een zon van 3 maanden. De familie van Fay, haar vader en moeder hebben ook het een en ander te verduren in de nieuwe serie. Dit alles, al deze mooie personages worden prachtig uitgewerkt en komen op hun eigen manier tot leven in dit verhaal. Zowel Faye als Simon hebben zo hun eigen problemen, maar uiteindelijk zul je zien dat samenwerken toch zo slecht niet is. Mooi opgebouwde spanning samengevoegd met een goeie schrijfstijl, maken dit verhaal weer leuk en aangenaam om te lezen. Ben dan ook zeer benieuwd naar het volgende deel en hoop dat dit niet al te lang op zich laat wachten.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.