Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Hoek

Donald Nolet

prijs: € 19.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789403147406


Over het boek

Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele organisatie van André Krook, een van de laatste godfathers van de Amsterdamse onderwereld.

Holman en Krook zijn bloedgabbers, een verbond dat gesmeed werd in een ver verleden. Die hechte vriendschap komt onder druk te staan als een jonge Syrische vluchteling de boksschool binnenloopt. De jongen is het grootste talent dat hij ooit onder zijn hoede heeft gehad, maar de razendsnelle opmars van zijn nieuwe protegé plaatst ook Holman in het felle licht van de schijnwerpers. Het zorgvuldig bewaarde evenwicht tussen zijn twee levens wankelt. En de gevolgen zijn dodelijk.
TitelHoek
Auteur(s)Donald Nolet, Donald Nolet
ISBN9789403147406
Afmetingen216x136x24 mm
Aantal pagina's336
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht380 gram

  Nieuwe wereld

Geschreven op maandag 12 augustus 2019 door Jos van Cann
Donald Nolet is voor zijn nieuwste boek 'Hoek' in de wereld van het kickboksen gedoken. Zijn fascinatie voor deze sport is overduidelijk. Met precisie en kennis van zaken brengt hij deze voor mij totaal onbekende wereld tot leven. De hoofdrol is weggelegd voor Alexnader Holman, Hoek genoemd. Hij is de baas van Bushi gym, een old fashioned sportschool. Zijn beste vriend is André Krook, een grote speler in het misdadige circuit, de onderwereld. Hoek doet zaken met hem. Maar hij wordt ouder, en de wereld verandert, ook de onderwereld. Daar is ineens zijn dochter Hannah, die na jaren haar vader wil leren kennen. En Ali die zijn sportwereld binnenwandelt, een groot talent. Je voelt de verandering bij Hoek. Maar niet alles kan je zomaar achter laten. Nolet is een meester in het uitleggen en vertellen. Zijn schrijfwijze is nuchter, zakelijk, met hier en daar een poëtische uitspraak. ?Hoek? leest gemakkelijk en je schiet er zo doorheen, oftewel in een sneltreinvaart ga je er doorheen. ?Hoek? is niet zo spannend, maar het einde is verrassend met een bijzonder plot.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.