Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De stille patiënt

Alex Michaelidis

prijs: € 19.99

352 pagina's, Paperback

ISBN: 9789403146607


Over het boek

‘Zij is de enige die weet wat er gebeurd is.
Ik ben de enige die haar kan laten praten.’

Iedereen dacht dat Alicia Berenson een gelukkig huwelijk had; dan schiet ze haar man vijf keer in zijn hoofd. Na deze gruwelijke daad zwijgt ze, en weigert een verklaring te geven. Alicia’s stilte spreekt tot de verbeelding van het publiek en maakt haar tot een mysterieuze beroemdheid.
Psychotherapeut Theo Faber is ervan overtuigd dat hij haar weer kan laten praten en zo te ontrafelen wat er zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Hij doet er alles aan om een baan te krijgen bij de instelling waar Alicia zit opgesloten, en lijkt geobsedeerd om met haar in gesprek te gaan. Maar hij kan niet voorzien wat hij daarmee in gang zet…
TitelDe stille patiënt
Auteur(s)Alex Michaelidis, Alex Michaelidis
Vertaler(s)Els Franci, Els Franci
ISBN9789403146607
Afmetingen215x137x28 mm
Aantal pagina's352
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht454 gram
Voeg een recensie toe »

   De stille patient

Geschreven op zaterdag 30 maart 2019 door Inge Verbruggen
Wat een geniaal verhaal! Ik heb zoooo genoten van dit boek. Het is niet alleen een knap geconstrueerd verhaal met veel liefde voor en kennis van psychologie geschreven, maar ook een literair hoogstandje. Het spelen met woorden en zinnen, de perfectie om gevoelens origineel onder woorden te brengen, de karaktervorming,? het maakt dat je dit boek in een ruk wilt uitlezen. En als je het dan dichtslaat, blijf je verstomd achter en zou je het meteen opnieuw willen lezen. Dit is de sensatie van het jaar en zal heel lang in mijn persoonlijk top tien lijstje blijven staan.

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.