Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De zondebok E-Boek

Kasper Van Beek

prijs: € 12.99

336 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789403132037


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Jonas van der Valk ontwaakt in een onbekende hotelkamer en kan zich niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen. Verward en verdwaald probeert hij de weg terug naar huis te vinden, maar hij merkt al snel dat de wereld onbegrijpelijk is veranderd. In zijn oude buurtkroeg krijgt Jonas te horen dat het vijftien jaar later is dan hij zelf denkt. Hij heeft al die tijd in de gevangenis gezeten, omdat hij zijn vrouw Sanne had vermoord terwijl hun jonge kinderen lagen te slapen.
Voor zijn gevoel is er maar één dag voorbijgegaan, maar Jonas kan de realiteit niet ontkennen. In totale ontreddering zoekt hij houvast bij zijn zus Maddy, die vanuit Kopenhagen meteen naar hem toe komt. Met haar hulp ontdekt Jonas dat hij vervroegd is vrijgelaten. Maar waarom kan hij zich niks herinneren? En wat is er precies gebeurd die nacht, vijftien jaar geleden, toen zijn schijnbaar perfecte leven in een explosie van geweld voorgoed veranderde?

TitelDe zondebok
Auteur(s)Kasper Van Beek
ISBN9789403132037
Aantal pagina's336
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!