Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Dag een E-Boek

Abigail Dean

prijs: € 8.99

346 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789402770940


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Dag een van Abigail Dean kruipt onder je huid en raakt je in je hart. Deze thriller is de geweldige opvolger van de internationale bestseller Meisje A.

De toneelopvoering van de basisschool van het slaapstadje Stonesmere wordt ruw verstoord wanneer een schutter plotseling het vuur opent. Uren later sterft Marty’s moeder Ava, met haar armen beschermend geslagen om de kinderen aan wie ze lesgaf. De schutter doodt zichzelf na zijn gruwelijke daad, waardoor het motief nooit duidelijk wordt.

Terwijl de stad probeert het gemeenschapsgevoel terug te vinden in de nasleep van de tragedie, ontstaan er scheuren en samenzweringen. Wie is de geheimzinnige figuur die Marty achtervolgt terwijl ze worstelt met haar verdriet? En hoe zit het met de groep mensen die volhoudt dat de schietpartij nooit heeft plaatsgevonden? Marty probeert het mysterie van de noodlottige dag te ontrafelen, en stukje bij beetje wordt de pijnlijke waarheid onthuld…

Over Meisje A:

‘Een tragische familiegeschiedenis die wel wat weg heeft van het drama in Ruinerwold. Vaardig geschreven thriller.’ Elle

‘Kruipt onder je huid en dompelt je onder in het verhaal van de bijzondere Lex.’ Opzij

‘De grootste thriller sinds Gone Girl.’ de Volkskrant
TitelDag een
Auteur(s)Abigail Dean
Vertaler(s)Mieke Trouw
OndertitelZe zei dat ze hen probeerde te helpen. Maar ze loog...
ISBN9789402770940
Aantal pagina's346
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 8.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!