Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Stad van dromen E-Boek

Don Winslow

prijs: € 13.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789402768084


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘Winslows gangsterepos lonkt naar The Godfather-status,’ aldus NRC. Ook aangeprezen door Karin Slaughter en Stephen King.

Crimineel Danny Ryan, die de top heeft bereikt van het misdaadsyndicaat waartoe hij behoort, reist af naar Hollywood om de verfilming bij te wonen van de maffiaoorlog waarbij hij jarenlang zelf betrokken was. Op de set treft hij actrice Diane Carson, die de rol van zijn overleden vrouw zal vertolken. Terwijl hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt, merkt hij dat er duistere zaken in haar verleden spelen die ze probeert te verdoezelen. Hij doet wat hij kan om haar te helpen, maar gevaar ligt op de loer…

Stad van dromen is het tweede deel in Don Winslows bejubelde trilogie over de Ierse en Italiaanse misdaadsyndicaten in het Amerika van de jaren tachtig en negentig.

Over Stad in brand:

‘Een epische nieuwe serie die lezers vanaf de eerste pagina zal boeien. Dit is Winslow op zijn best.’ Karin Slaughter

‘Een thriller die niet weg te leggen is. Als je het boek hebt gelezen, weet je dat het waar is. Als dat nog niet zo is, ga dan nu naar de boekhandel.’ Stephen King

‘Het beste gangsterverhaal sinds The Godfather.’ Steve Cavanagh
TitelStad van dromen
Auteur(s)Don Winslow
Vertaler(s)Catherine Smit
ISBN9789402768084
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 13.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!