Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Schrikkeldag

Inge Spaan

prijs: € 19.99

304 pagina's, Paperback

ISBN: 9789402714524


Over het boek

Schrikkeldag is een spannende psychologische thriller van Inge Spaan. Een aanrader voor de lezers van Marion Pauw, Marieke Damen en Angelique Haak.

Op 29 februari 2012 verdrinkt een vijfjarig meisje in een sloot dicht bij haar huis. Vier jaar later kost een fatale woningbrand een geliefde dorpsbewoner het leven. Een jonge man crasht met zijn motor tijdens de schrikkeldag in 2020.

Ieder schrikkeljaar komt een bewoner uit het dorp Warchem onder raadselachtige omstandigheden om het leven. Toeval… of niet? Aafke is als buitenstaander niet overtuigd van het verband, maar wordt meegetrokken in verhalen uit het verleden door haar vriend en dorpsbewoner Stef.

Vastbesloten om achter de waarheid te komen gaat ze op onderzoek uit. Hoewel de wildste geruchten de ronde doen, laat Aafke zich niet zomaar afschrikken. Tot ze anonieme telefoontjes begint te krijgen die haar bang maken. Zou zij dit schrikkeljaar het volgende slachtoffer kunnen zijn?

Over Nooit meer thuis:

‘Een indringende thriller over moederliefde, waarbij je je steeds afvraagt: wat zou ik doen?’ Marelle Boersma

‘Omdat ik precies wilde weten wat er is gebeurd, kon ik het gewoon niet wegleggen. De personages zijn zo herkenbaar dat je bijna gaat denken dat dit iedereen kan overkomen.’ Boekhandel Thomas
TitelSchrikkeldag
Auteur(s)Inge Spaan
OndertitelIedere vier jaar gebeurt het weer. Wie is de volgende?
ISBN9789402714524
Afmetingen215x140x27 mm
Aantal pagina's304
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht382 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!