Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het laatste leven

Peter Mohlin

prijs: € 15.00

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789402709636


Over het boek

Scandinavische crime met internationale allure, voor lezers van Jo Nesbø, Stieg Larsson en Lars Kepler.
 
Wanneer FBI-agent John Adderley na een mislukte infiltratie in een drugskartel met schotwonden in een ziekenhuis in Baltimore ontwaakt, weet hij dat hij zo snel mogelijk van de radar moet verdwijnen. Hij krijgt een nieuwe identiteit en vertrekt naar zijn geboorteland Zweden. Daar wordt hij onderdeel van het coldcaseteam van Karlstad dat zich bezighoudt met een tien jaar oude vermissingszaak.
 
De verdwijning van het tienermeisje Emelie Bjurwall is voor iedereen altijd een raadsel gebleven. De politie heeft destijds wel wat sporen op een hoge klif aangetroffen, maar het lichaam van de miljonairsdochter is nooit gevonden. Met zijn Amerikaanse mentaliteit kost het John moeite een plek te vinden tussen de Zweden, temeer omdat de zaak persoonlijk is: de hoofdverdachte is namelijk niemand minder dan zijn halfbroer.
 
John bijt zich in de zaak vast, maar moet tegelijkertijd op zijn hoede blijven, want als het drugskartel lucht krijgt van een onconventionele detective die zich ophoudt in een Zweeds provinciestadje is hij zijn leven niet meer zeker…
 
 
TitelHet laatste leven
Auteur(s)Peter Mohlin, Peter Nyström
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789402709636
Vervangt ISBN9789402705485
Afmetingen224x150x41 mm
Aantal pagina's480
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht674 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!