Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De onbekende vrouw

Mary Kubica

prijs: € 15.00

384 pagina's, Paperback

ISBN: 9789402704921


Over het boek

Sadie en Will zijn pas net met hun twee kinderen verhuisd naar een klein kustplaatsje, als hun nieuwe buurvrouw Morgan dood gevonden wordt. Iedereen is geschokt, vooral Sadie, die doodsbang is bij de gedachte dat er zo dichtbij een moord is gepleegd.
Maar het is niet alleen Morgans dood die haar de stuipen op de lijf jaagt. Het is ook het donkere nieuwe huis, dat ze na het onverwachte overlijden van Wills zus erfden, en de aanwezigheid van Wills nichtje, een tiener als een donderwolk.Sadie bijt zich vast in het mysterie van Morgans dood. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze zich realiseert wat er op het spel staat als de waarheid aan het licht komt...
TitelDe onbekende vrouw
Auteur(s)Mary Kubica, Mary Kubica
Vertaler(s)Karin Schuitemaker, Karin Schuitemaker
ISBN9789402704921
Afmetingen216x141x33 mm
Aantal pagina's384
UitgeverHarperCollins
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht477 gram
Voeg een recensie toe »

   De onbekende vrouw

Geschreven op donderdag 25 juni 2020 door S Munneke
Het verhaal begint op het moment dat Will en Sadie met hun gezin verhuizen naar een oud huis dat ze hebben geërfd van de zus van de man, die zelfmoord pleegde. Daarbij krijgen ze, als enig overgebleven familie, de voogdij over hun puberale nichtje die zich teruggetrokken en afstandelijk opstelt. Al snel word je meegetrokken in het gemakkelijke leesbare verhaal dat vertelt wordt uit de gedachtengang van vier personages: Sadie, Camille, Muis en Will. Van deze personen is Sadie degene met wie je het meest meeleeft. Naast een moord op een buurvrouw volgen er tal van vreemde gebeurtenissen waarbij je er niet direct achterkomt wie daar achter zit. Verder vraag je je naar mate het verhaal verder loopt steeds meer af: wie liegt er en wie spreekt de waarheid. De spanning wordt goed opgebouwd waardoor je het boek niet weg kunt leggen. Pas op het eind kom je erachter wie Camille en Muis zijn en dat zorgt voor een verbazend goed plot!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.