Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De Zwarte Wolvin E-Boek

Juan Gómez-Jurado

prijs: € 12.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789402318623


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

‘IJzersterk duo in een originele nieuwe reeks.’ Het Parool

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, treffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares. In de rivier, die dwars door Madrid loopt, is een drijvend lijk aangetroffen. Antonia concludeert dat het slachtoffer van grote hoogte in de rivier is terechtgekomen. Is ze van een brug gesprongen, of geduwd?

Terwijl Jon en Antonia zich opmaken om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, belt Mentor hen met de boodschap dat ze onmiddellijk naar Marbella moeten afreizen. Ze moeten koste wat het kost Lola Moreno opsporen, de vrouw van een beruchte Russische maffioso die diezelfde ochtend dood is aangetroffen. Mentor vermoedt dat Lola waardevolle informatie kan verschaffen over de maffia in Spanje, en misschien zelfs meer weet over het lijk in de rivier. Het enige probleem? Sinds de moord op haar man is Lola verdwenen. En Antonia en Jon blijken niet de enigen die naar haar op zoek zijn.

In de pers

‘Eersteklas vermaak, die dik vijfhonderd bladzijden lees je in één ruk uit.’ De Limburger

‘Het personage Antonia Scott is het beste wat de internationale thrillerwereld in jaren is overkomen.’ ABC

De Rode Koningin stelt een nieuwe gouden standaard voor thrillers.’ USA Today

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, treffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares.
TitelDe Zwarte Wolvin
Auteur(s)Juan Gómez-Jurado
Vertaler(s)Jos Kockelkoren
OndertitelEen drijvend lijk in Madrid. Een vermoorde maffioso in Marbella. Een race tegen de klok voor detectives Antonia Scott en Jon Gutiérrez.
ISBN9789402318623
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 12.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!