Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De hel E-Boek

Carmen Mola

prijs: € 11.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401622806


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

De historische thriller De hel van bestsellerauteur Carmen Mola begint in Madrid, 1866. Te midden van een bloederige opstand treffen danseres Leonor en revolutionair Mauro elkaar, en raken betrokken bij een moord. Op de vlucht voor represailles wordt Leonor gedwongen naar Havana te vluchten. Daar aangekomen kan ze onmogelijk wegkijken van de uitwassen van een nog steeds springlevende slavernij. Dag in dag uit, en op enorme schaal, vinden hier onvoorstelbare gruwelijkheden plaats.

Onverwacht lopen Leonor en Mauro elkaar in deze hel op aarde weer tegen het lijf. En ontdekken ze een samenzwering tegen de witte plantagehouders, met als middelpunt een uiterst bloederig voorouderlijk ritueel...

'Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.' - Vrij Nederland

'Carmen Mola, een naam om te onthouden.' - Hebban.nl

'Gruwelijk spannend.' - ESPANJE!

De hel van Carmen Mola is een filmische thriller in het Madrid en Havana van de 19de eeuw, waarin danseres Leonor en revolutionair Mauro elkaar steeds weer treffen te midden van gruwelijkheden.
TitelDe hel
Auteur(s)Carmen Mola
ISBN9789401622806
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 11.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!