Beoordeling:  
Levertijd: In herdruk

Wraak

Charlotte Link

prijs: € 15.00

Paperback

ISBN: 9789401621281


Over het boek

In de thriller Wraak van Charlotte Link wordt in Scarborough, North Yorkshire het gruwelijk toegetakelde lichaam van een studente aangetroffen. De politie tast maandenlang in het duister, tot er nog een vrouw wordt gevonden, die op een soortgelijke manier is vermoord. Hoe zijn deze zaken aan elkaar gelinkt?

Inspecteur Valerie Almond gaat bij het tweede slachtoffer aanvankelijk uit van een familieruzie. Maar het gif dat zich binnen deze familie heeft verspreid zit diep verborgen, en gaat terug tot een ver verleden. Als Valerie doorkrijgt dat een meedogenloze crimineel nog stééds uit is op wraak, is het al bijna te laat...

Wraak is een huiveringwekkend verhaal, van de auteur van de succesvolle Kate Linville-serie. Eerder verschenen als Het andere kind.

‘Link mixt de ingrediënten moord, achtervolging, jeugdcriminaliteit en een psychopaat tot een superspannende cocktail.’ ? Nederlands Dagblad

‘Een zeldzame Duitse parel.’ ? VN Detective & Thrillergids

In de thriller Wraak van bestsellerauteur Charlotte Link gaat politieagente Valerie Almond na een aantal opvolgende moorden op zoek naar een meedogenloze crimineel die uit lijkt te zijn op wraak.
TitelWraak
Auteur(s)Charlotte Link
ISBN9789401621281
Afmetingen215x141x37 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdIn herdruk
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht526 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!