Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Sensation Island

Thysia Huisman

prijs: € 19.99

Paperback

ISBN: 9789401621205


Over het boek

In de sinistere thriller Sensation Island, het eerste deel in de Achter de schermen-reeks van Thysia Huisman, gaat onderzoeksjournalist Puck undercover bij het beruchte realityprogramma Sensation Island, om te ontdekken of de geruchten over misstanden, schandalen en manipulatie van kandidaten waar zijn. Met de crew reist ze af naar een idyllisch eiland in Maleisië, waar duidelijk wordt dat dit seizoen heftiger en spraakmakender moet worden dan ooit.

Puck belandt in een maalstroom van leugens, verleidingen en intriges, en ontdekt dat er levensgevaarlijke spelletjes worden gespeeld. Hoever gaat de snoeiharde uitvoerend producent Kat om haar leidinggevenden tevreden te stellen? Welke geheimen verbergt de charismatische presentator Dennis? En wat heeft Puck zelf over voor een scoop voor haar onderzoek? Want als er een lichaam aanspoelt op het eiland, is iedereen verdacht…

Dit boek is Expeditie Robinson meets Temptation Island in een seizoen vol seks, intrige en moord.

In Sensation Island, deel 1 in de Achter de schermen-serie van Thysia Huisman, belandt journalist Puck in een maalstroom van leugens en moord als ze de misstanden bij een realityprogramma onderzoekt.
TitelSensation Island
Auteur(s)Thysia Huisman
ISBN9789401621205
Afmetingen216x139x29 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht404 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!