Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Overboord

Charlotte Link

prijs: € 23.99

Paperback

ISBN: 9789401618960


Over het boek

In Overboord van bestsellerauteur Charlotte Link, bekend van de succesvolle Kate Linville-serie, zinkt vlak voor de Schotse kust de zeilboot van Nathan en Livia. Ze slagen erin om in het holst van de nacht naar de kust van het eiland Skye te zwemmen, waar ze worden opgevangen in het vakantiehuis van Virginia en Frederic.

De sfeer slaat al snel om als Virginia en Nathan een riskante affaire beginnen. Hun relatie wordt niet lang daarna op scherp gezet als Virginia’s dochtertje spoorloos verdwijnt. Een zenuwslopende race tegen de klok begint. Wie is er te vertrouwen? En zal Virginia haar dochtertje ooit nog terugzien?

Overboord is een ijzingwekkende thriller, van de auteur van de succesvolle Kate Linville-serie. Perfect voor de lezers van Elizabeth George.

'Goud... een zeldzame Duitse parel.' ? VN Detective & Thrillergids

'Een ongelooflijk spannend verhaal met een heel verrassende ontknoping.' ? Mezza Magazine

'Link mixt de ingrediënten moord, achtervolging, jeugdcriminaliteit en een psychopaat tot een superspannende cocktail.' ? Nederlands Dagblad

In de thriller Overboord van Charlotte Link worden Nathan en Livia na een zeilongeluk opgevangen door Virginia en Frederic, maar al snel komen de verhoudingen op scherp te staan.
TitelOverboord
Auteur(s)Charlotte Link
ISBN9789401618960
Afmetingen215x141x34 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 23.99
BindwijzePaperback
Gewicht528 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!