Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De hoofdrol

Janice Hallett

prijs: € 22.99

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401618649


Over het boek

De detective De hoofdrol van Janice Hallett is een ingenieuze puzzelthriller voor fans van Agatha Christie en Wie is de Mol?. In dit dossier vind je de stukken over de schokkende gebeurtenissen rondom The Fairway Players-toneelgroep, en over de dood van een van hun leden. Er zit op dit moment iemand vast voor de moord, maar het lijkt erop dat deze persoon onschuldig is, en dat een aantal duistere geheimen nog niet is onthuld.

De moordenaar heeft zichzelf verraden: ergens in deze berg e-mails, berichten en brieven bevindt zich de sleutel tot de oplossing van deze zaak. Misschien wel in de informatie over de benefietavond voor de levensreddende behandeling van kleine Poppy (en de vraag of het opgehaalde geld eigenlijk wel op de goede plek terecht is gekomen), in de e-mails van de leden van de toneelvereniging over twee geheimzinnige nieuwkomers, of zelfs in de correspondentie over de felle strijd om de hoofdrol. Het is duidelijk dat diverse leden iets te verbergen hebben...

'Verbluffend slim.' - Sunday Times

'Een gedurfd debuut: Janice Hallett laat je binnen de kortste keren in lachen uitbarsten.' - The Times

De detective De hoofdrol van Janice Hallett is opgebouwd uit de e-mails, berichten en brieven van een toneelgroep. Een van hen is inmiddels dood… Voor de fans van Richard Osman en Nicolien Mizee.
TitelDe hoofdrol
Auteur(s)Janice Hallett
ISBN9789401618649
Afmetingen215x141x32 mm
Aantal pagina's480
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdUitverkocht
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht538 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!