Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De hoofdrol E-Boek

Janice Hallett

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401618410


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Een verbluffend slimme, moderne Agatha Christie, een ingenieuze puzzelthriller, en perfect voor fans van Wie is de Mol? ? De hoofdrol van Janice Hallett is het allemaal. Deze detective bestaat uit de e-mails, berichten en brieven van de leden van de Fairway Players-toneelgroep. Een van hen is inmiddels dood, een ander zit in de gevangenis. Maar is dat wel de schuldige? De echte moordenaar heeft zichzelf allang verraden, en het antwoord ligt verscholen in de tekst.

De hoofdrol van Janice Hallett is een boek waar detectivefans hun hart bij op kunnen halen. Origineel, onderhoudend en grappig, boordevol slimme aanwijzingen en treffende beschrijvingen. Voor alle fans van Richard Osman: dit is het perfecte boek om helemaal in te verdwijnen.

'Verbluffend slim.' - Sunday Times

'Een gedurfd debuut: Janice Hallett laat je binnen de kortste keren in lachen uitbarsten.' - The Times

De detective De hoofdrol van Janice Hallett is opgebouwd uit de e-mails, berichten en brieven van een toneelgroep. Een van hen is inmiddels dood… Voor de fans van Richard Osman en Nicolien Mizee.
TitelDe hoofdrol
Auteur(s)Janice Hallett
OndertitelEén moord. Vijftien verdachten. Los jij de zaak op?
ISBN9789401618410
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!