Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Moordenaar

Charlotte Link

prijs: € 15.00

Paperback

ISBN: 9789401617918


Over het boek

In de thriller Moordenaar, het tweede deel in de serie van bestsellerauteur Charlotte Link met brigadier Kate Linville en inspecteur Caleb Hill in de hoofdrol, wordt in de hooglanden van Noord-Engeland het lijk gevonden van de veertienjarige Saskia, die een jaar geleden plotseling verdween. Niet veel later wordt de veertienjarige Amelie in een auto getrokken en ontvoerd. De politie van Scarborough heeft haar handen vol aan de zaak en vreest voor een seriemoordenaar. In de media gaat het vanzelfsprekend alleen nog maar over de ‘High Moor Killer’ en de druk op hoofdinspecteur Caleb Hale neemt al snel toe.

Rechercheur Kate Linville van Scotland Yard is ondertussen bezig om haar voormalige ouderlijk huis te verkopen en maakt bij toeval kennis met Amelies totaal wanhopige familie. Zo wordt ze de onvrijwillige onderzoeker in een drama dat geen einde lijkt te hebben. En dan verdwijnt er nóg een meisje…

Moordenaar is een razend spannende, geraffineerde thriller vol knisperende spanning, die lezers gehypnotiseerd achter zal laten.

'Charlotte Link schrijft met een koele precisie… Huiveringwekkend.' — The New York Times

'Link is een kei in het opbouwen van de spanning, maar besteedt ondertussen ook veel aandacht aan het persoonlijk leven van de twee politiemensen. Met als resultaat een bijzonder aardige mix, die je nauwelijks weg kunt leggen.' - VN Detective & Thrillergids

'Link schrijft toegankelijk, doseert de spanning perfect en bouwt mooie verrassingen in.' — Het Nieuwsblad

In de thriller Moordenaar van Charlotte Link, de succesvolste thrillerauteur van Duitsland, worden agenten Kate Linville en Caleb Hill geconfronteerd met de verdwijningen van een aantal jonge meisjes.
TitelMoordenaar
Auteur(s)Charlotte Link
ISBN9789401617918
Afmetingen215x142x51 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht828 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!