Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Black Ice / Zwart ijs E-Boek

Brad Thor

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401617796


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In de meedogenloos spannende thriller Black Ice / Zwart ijs van Brad Thor, het elfde deel in de serie met Scot Harvath, wordt het leven van de spion opnieuw op zijn kop gezet. Terwijl Scot nadenkt of hij verder wil met zijn carrière, of zich terugtrekt in Noorwegen met zijn nieuwe vrouw, ziet hij een bekende man uit een café stappen. Een man die hij een jaar geleden heeft vermoord... Het is het begin van een ijzingwekkende achtbaan waarin Scot getest zal worden op manieren die hij niet voor mogelijk had gehouden.

Brad Thor is expert in terrorismebestrijding en weet zijn kennis moeiteloos om te zetten in bloedstollende thrillers vol actie en avontuur. Black Ice / Zwart ijs is de perfecte thriller voor liefhebbers van boeken vol vaart, geweld en spanning in een wereld vol intrige en geheimen.

'Niemand schrijft betere thrillers dan Brad Thor.' - The Washington Times

'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - Chicago Tribune

In Black Ice / Zwart ijs, de elfde thriller in de Scot Harvath-serie van Brad Thor, loopt Scot een man tegen het lijf die hij een jaar eerder dacht te hebben vermoord. Voor fans van Tom Clancy.
TitelBlack Ice / Zwart ijs
Auteur(s)Brad Thor
ISBN9789401617796
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!