Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 12 juli 2022

Het meisje uit de Seine E-Boek

Guillaume Musso

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401617772


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In de mysterieuze thriller Het meisje uit de Seine van bestsellerfenomeen Guillaume Musso wordt een jonge vrouw op een koude nacht uit de Seine gehaald. Ze leeft, maar kan zich niet herinneren wie ze is. In het ziekenhuis wordt ontdekt dat ze een wereldberoemde pianiste is, die twee jaar geleden zou zijn omgekomen bij een vliegtuigcrash... Inspecteur Roxane Montchrestien krijgt de taak om de zaak uit te zoeken. Zo begint een wervelende zoektocht, dwars door Parijs, vol mysterie, leugens en intrige.

Guillaume Musso is een fenomeen in zijn thuisland Frankrijk, waar hij al tien jaar lang de bestverkopende auteur is. Het meisje uit de Seine is een klassieke detective, maar met een typische Musso-twist: een ingenieuze plot, talloze verrassende wendingen, sterke personages en een heerlijke stijl bomvol literaire gimmicks.

De Franse koning van de spanning.' ? The New York Times

'De vlotte stijl met hier en daar een literaire verwijzing, doet denken aan de succesformule van Joël Dicker, [...] maar Musso houdt de vaart erin.' ? NRC

'Een topthriller: even ijzingwekkend als hartverscheurend.' - Margriet

In de literaire thriller Het meisje uit de Seine van Guillaume Musso gaat inspecteur Roxane Montchrestien op onderzoek uit als een jarenlang doodgewaande pianiste levend uit de Seine wordt gevist.
TitelHet meisje uit de Seine
Auteur(s)Guillaume Musso
ISBN9789401617772
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 12 juli 2022
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!