Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het meisje uit de Seine

Guillaume Musso

prijs: € 21.99

Paperback

ISBN: 9789401617765


Over het boek

In de mysterieuze thriller Het meisje uit de Seine van bestsellerfenomeen Guillaume Musso wordt op een ijskoude nacht in Parijs een jonge naakte vrouw uit de Seine gehaald. Ze leeft, maar kan zich niet herinneren wie ze is. Ze wordt naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis gebracht, waar met een DNA-test wordt geprobeerd haar identiteit te achterhalen. Ze blijkt een wereldberoemde pianiste, die twee jaar geleden zou zijn omgekomen bij een vliegtuigcrash. En dan ontsnapt ze uit het ziekenhuis.

Inspecteur Roxane Montchrestien krijgt de taak om de zaak uit te zoeken. Zo begint een wervelende zoektocht, dwars door Parijs, vol mysterie, leugens en intrige.

De Franse koning van de spanning.' ? The New York Times

'De vlotte stijl met hier en daar een literaire verwijzing, doet denken aan de succesformule van Joël Dicker, [...] maar Musso houdt de vaart erin.' ? NRC

'Een topthriller: even ijzingwekkend als hartverscheurend.' - Margriet

In de literaire thriller Het meisje uit de Seine van Guillaume Musso gaat inspecteur Roxane Montchrestien op onderzoek uit als een jarenlang doodgewaande pianiste levend uit de Seine wordt gevist.
TitelHet meisje uit de Seine
Auteur(s)Guillaume Musso
ISBN9789401617765
Afmetingen215x141x27 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht398 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!