Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Afrekening E-Boek

Bernard Minier

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401616881


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

In Afrekening, het zevende boek in de serie van Bernard Minier met rechercheur Martin Servaz in de hoofdrol, wordt in de bossen bij Toulouse een naakte jongeman dood aangetroffen met het woord 'gerechtigheid' op zijn borst gebrand. Hij is als opgejaagd wild aangereden, en aan Servaz de taak om deze zaak op te lossen - voordat de situatie nóg verder uit de hand loopt.

In deze meedogenloze thriller met een verbluffende finale schetst Minier een haarscherp beeld van de huidige tijd: een wereld vol demonstraties, complotdenkers, geweld tegen de politie en natuurlijk een groeiende kloof tussen inwoners van hetzelfde land.

Afrekening van Bernard Minier leest als een klopjacht: filmisch en wervelend, met een strakke spanningsboog en een uiterst beklemmende sfeer, die je nog lange tijd zal achtervolgen.

'Bernard Minier bezorgt je de koude rillingen.' - Trouw

***** 'Een heerlijk spannende politieroman met een onheilspellend sfeertje, vergelijkbaar met The Shining.' - Noordhollands Dagblad

In de meedogenloze thriller Afrekening van Bernard Minier belandt Martin Servaz in een wereld vol demonstraties, complotdenkers en moord wanneer er een dode jongen in het bos wordt aangetroffen.
TitelAfrekening
Auteur(s)Bernard Minier
ISBN9789401616881
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!