Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

Stormvloed E-Boek

Wilbur Smith

prijs: € 9.99

ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789401616867


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Stormvloed, het twintigste deel in de Courtney-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, speelt zich af in de periode na Courtney's vuur. Het is 1774 en Rob Courtney groeit op in Fort Auspice, een handelspost aan de oostkust van Afrika. Hij droomt echter van de zee, zodra het kan grijpt Rob zijn kans: hij verbergt zich op een schip en reist naar Londen. Daar sluit hij vriendschap met precies de verkeerde mannen en belandt uiteindelijk in de schulden. Wanhopig en platzak ziet hij geen uitweg, totdat hij wordt opgeroepen door de marine. Rob treedt in dienst en wordt naar Amerika gestuurd, om zich daar aan te sluiten bij het gevecht tegen de rebelse Amerikaanse kolonisten.

Ondertussen worden in Amerika de twee zoons van Theo Courtney volwassen in een maatschappij die steeds meer verdeeld raakt tussen aanhangers van de kroon, en degenen die vechten voor de onafhankelijkheid van de Amerikaanse koloniƫn. Zelfs de familie is verdeeld: Theo's oudste zoon Cal is een overtuigd patriot, terwijl Theo een veel sterkere band met zijn moederland Engeland voelt. Als Cal zijn broer ziet sterven in een heftig gevecht met de Britse troepen, zweert hij dat hij zijn broer zal wreken door de Britten te verjagen uit Amerika, voor eens en altijd.

Stormvloed van Wilbur Smith is een episch verhaal over moed, wraak en vrijheid, een intens verdeelde familie en een land op de rand van een alles veranderende revolutie.

'Topamusement.' - de Volkskrant

'De allerbeste historische-romanschrijver.' - Stephen King

Stormvloed, het twintigste deel in de Courtney-serie van Wilbur Smith, is een episch verhaal over moed, wraak en vrijheid, een intens verdeelde familie en een land op de rand van een revolutie.
TitelStormvloed
Auteur(s)Wilbur Smith
ISBN9789401616867
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!