Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De engel van München

Fabiano Massimi

prijs: € 12.99

Hardback

ISBN: 9789401616546


Over het boek

De engel van München, het eerste deel in de serie van Fabiano Massimi met rechercheur Siegfried Sauer in de hoofdrol, is een verbijsterende literaire thriller rondom historische personages en een waargebeurde zaak die de loop van de geschiedenis had kunnen veranderen.

Het is 1931 en in het appartement van Adolf Hitler – de rijzende ster van de nazipartij – wordt Geli Raubel dood gevonden. Zij is niet alleen Hitlers nichtje, maar ook zijn minnares en hoewel alles wijst op zelfmoord, zijn er een heleboel mensen die een goede reden hebben om haar te willen vermoorden.

De eigenzinnige rechercheur en ex-nazi Siegfried Sauer wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat deze zaak veel ingewikkelder is dan hij dacht, zeker als er meer doden vallen en getuigen elkaar tegenspreken. En waar is de gouden swastika die Geli altijd om haar hals droeg...

‘Een van de beste thrillers van het jaar.’ – El País

De engel van München is veel meer dan een spannend misdaadverhaal. Dit is geschiedenis.’ – Knack Focus

In de thriller De engel van München van Fabiano Massimi gaat Siegfried Sauer op onderzoek uit als Hitlers nichtje dood gevonden wordt. Voor de lezers van Philip Kerr, Ken Follett en Robert Harris.
TitelDe engel van München
Auteur(s)Fabiano Massimi
ISBN9789401616546
Vervangt ISBN9789401676144
Afmetingen216x142x37 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 12.99
BindwijzeHardback
Gewicht600 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!