Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Parijs

Kiki van Dijk

prijs: € 15.99

288 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401615990


Over het boek

De nieuwe winterthriller van Kiki van Dijk zich af in het betoverende Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Maar achter de lichtjes en knusse straatjes gaat een gruwelijke werkelijkheid schuil.

Mika werkt als sportjournalist in Rotterdam en besluit op kerstavond naar Parijs te vertrekken. Ze maakt zich zorgen om haar tweelingzus Abby, die daar sinds een jaar woont, maar die ze al een paar dagen niet kan bereiken. In de besneeuwde lichtstad lijkt Abby van de aardbodem verdwenen.

Mika begint een wanhopige zoektocht en ontdekt een aantal onbekende kanten van haar zus, die een heel ander, gevaarlijker leven leidde dan Mika ooit had kunnen vermoeden. Als ze daarna een gruwelijke ontdekking doet, weet ze niet meer wie er uit het nieuwe leven van haar zus nog te vertrouwen is. En of ze zelf nog wel veilig is...

Bestsellerauteur Kiki van Dijk combineert in Parijs als geen ander bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.

‘Zinderende thriller!’ ? LINDA

In Parijs combineert bestsellerauteur Kiki van Dijk bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.
TitelParijs
Auteur(s)Kiki van Dijk
ISBN9789401615990
Afmetingen216x141x28 mm
Aantal pagina's288
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.99
BindwijzePaperback
Gewicht379 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!