Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Gstaad

Kiki van Dijk

prijs: € 8.99

Paperback

ISBN: 9789401615969


Over het boek

In de spannende winterthriller Gstaad van bestsellerauteur Kiki van Dijk belandt de introverte journalist Puck op een persreis naar Zwitserland in het mondaine skioord Gstaad, waar de oude adel en steenrijke Russen zich verzamelen in de besneeuwde straatjes en chique hotels. Ze verveelt zich stierlijk, totdat de directrice van de elitaire kostschool wordt vermoord.

Als Puck voor de krant op onderzoek uitgaat, raakt ze verstrikt in een web van leugens en verraad. Het wordt nog ingewikkelder als haar ex Matz plotseling opduikt. Wat weet hij, en wat wil hij van haar? Om de duistere waarheid te achterhalen, moet Puck haar eigen leven op het spel zetten…

Gstaad van Kiki van Dijk is een razend spannende thriller waarin de elite zich achter een ijskoude, levensgevaarlijke façade blijft verschuilen. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

‘Zenuwslopende vakantiethrillers.’ – Vriendin

‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle

Als in de thriller Gstaad van Kiki van Dijk een directrice van de elitaire kostschool wordt vermoord, gaat journalist Puck in het Zwitserse skioord op onderzoek uit. Voor de fans van Suzanne Vermeer.
TitelGstaad
Auteur(s)Kiki van Dijk
ISBN9789401615969
Vervangt ISBN9789401626163
Afmetingen217x140x25 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 8.99
BindwijzePaperback
Gewicht378 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!