Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dodelijke dreiging

Vince Flynn

prijs: € 20.99

Paperback

ISBN: 9789401615310


Over het boek

In de actiethriller Dodelijke dreiging van Vince Flynn raken de Verenigde Staten tijdens roerige presidentsverkiezingen intens verdeeld. Terwijl politici vooral bezig zijn om hun eigen hachje te redden, kidnappen de terroristen van IS een briljante Franse microbioloog die ze dwingen een biomedisch wapen te ontwikkelen. Als ze in gelikte video’s dreigen dat wapen in te zetten bij een aanval, is de paniek in de VS compleet.

IS schakelt een Mexicaans drugkartel in om het wapen de grens over te smokkelen. Mitch Rapp vertrekt op een missie om te infiltreren in het kartel, de IS-leider op te sporen en hem voorgoed uit te schakelen. Maar dan keert de politieke elite zich tegen Mitch en staat hij er helemaal alleen voor...

Dodelijke dreiging is na bestsellers als American assassin en Red war de achttiende thriller met Mitch Rapp in de hoofdrol.

‘In de wereld van actiethrillers blijft Mitch Rapp een van de allerbesten.’ – Booklist

In de New York Times-bestseller Dodelijke dreiging van Vince Flynn, de achttiende thriller in de Mitch Rapp-reeks, weet een terreurgroep de hand te leggen op een levensgevaarlijk biochemisch wapen.
TitelDodelijke dreiging
Auteur(s)Vince Flynn
ISBN9789401615310
Afmetingen216x143x32 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht534 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!