Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Het geheime leven van schrijvers

Guillaume Musso

prijs: € 21.99

304 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401615259


Over het boek

De internationale bestseller Het geheime leven van schrijvers van Guillaume Musso is een adembenemende thriller van de populairste auteur van Frankrijk.

Ooit kondigde de jonge, beroemde auteur Nathan Fawles het einde van zijn schrijverscarrière aan en trok hij zich terug op Beaumont, een wild en verlaten eiland voor de Franse zuidkust. Hij liet nooit meer iets van zich horen, maar zijn boeken bleven lezers betoveren.

Twintig jaar later reist de jonge Zwitserse journaliste Mathilde Monney af naar het eiland, vastbesloten om Nathans geheimen te ontrafelen. Ze weet als eerste contact te maken met de zonderlinge en teruggetrokken schrijver.

Dan wordt er een gruwelijk toegetakeld lichaam gevonden en de politie sluit het eiland af van de buitenwereld. Mathilde weet veel meer dan ze laat blijken, en tussen haar en Nathan begint een gevaarlijk spel, waarin verhulde waarheden botsen met regelrechte leugens, en Nathan zijn geheimen moet prijsgeven…

‘Stijlvol en gestroomlijnd, vol nostalgie… More please!’ – The Times

‘Vlot en charmant geschreven, en adembenemend goed. Mis dit niet.’ – Daily Mail

In de thriller Het geheime leven van schrijvers van Guillaume Musso trekt een auteur zich terug op een verlaten eiland. Jaren later komt een journaliste hem opzoeken om zijn geheimen te ontrafelen.
TitelHet geheime leven van schrijvers
Auteur(s)Guillaume Musso
ISBN9789401615259
Afmetingen215x141x27 mm
Aantal pagina's304
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht405 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!