Beoordeling:  
Levertijd: Direct (on-line)

De zigeunerbruid E-Boek

Carmen Mola

prijs: € 9.99

416 pagina's, ePUB met digitaal watermerk

ISBN: 9789401610919


E-boek Dit is een E-boek. Om dit boek te kunnen lezen heeft u een e-reader nodig. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Over het boek

Susana Macaya verdwijnt na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt… De even kleurrijke als ervaren inspecteur Elena Blanco ontdekt dat Susana’s zus Lara zeven jaar geleden op dezelfde vreselijke wijze aan haar einde kwam, ook op de vooravond van haar huwelijk. De moordenaar van Lara zit momenteel echter zijn straf uit. Twee gruwelijk vermoorde bruiden, een veroordeelde dader die mogelijk niet de juiste is en een inspecteur die achtervolgd wordt door een diep persoonlijk trauma. De zigeunerbruid is een macabere, bijzonder scherp en snel geschreven literaire thriller van een van de belangrijkste Spaanse thrillerauteurs van dit moment.
TitelDe zigeunerbruid
Auteur(s)Carmen Mola, Carmen Mola
ISBN9789401610919
Aantal pagina's416
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 9.99
BindwijzeePUB met digitaal watermerk

  fantastisch

Geschreven op zaterdag 30 november 2019 door Justine Koster
Geweldig, wat een goed verhaal. Wat een gruwelijke moord, nog nooit zoiets tegengekomen. Maar het wordt prachtig uitgewerkt, en verveelt geen moment. Ik hoop dat er nog veel verhalen komen met Elana en Zarata in de hoofdrol.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!