Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ik zal straffen

Steiner Bragi

prijs: € 20.99

415 pagina's, Paperback

ISBN: 9789401609845


Over het boek

Op een koude avond in Reykjavik brengt Kata haar dochter Vala naar een schoolfeest. Vala keert nooit terug. Haar moeder worstelt met het feit dat ze haar dochter niet heeft gevraagd wat er die fatale avond in dat zorgelijke tienerbrein speelde. In haar wanhopige zoektocht ontdekt Kata een verontrustende briefwisseling tussen haar dochter en een Hongaarse vriend, en Vala’s mysterieuze band met het poppenhuis dat ze ooit van haar vader kreeg. Wanneer de gruwelijke toedracht van Vala’s dood aan het licht komt, begint Kata haar meedogenloze avontuur met een allesomvattend eindstation: gerechtigheid. In een gekmakend onderkoelde en vervreemdende stijl smijt Bragi je in het hoofd van een moeder, verblind door verdriet en woede. De tijd van vergeven en vergeten is voorbij en verlangen naar wraak overheerst.
TitelIk zal straffen
Auteur(s)Steiner Bragi
ISBN9789401609845
Afmetingen216x141x35 mm
Aantal pagina's415
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht545 gram

  moeizaam verhaal

Geschreven op maandag 15 april 2019 door Justine Koster
Wanneer je begint met ?Ik zal Straffen? wees dan voorbereid op een tergend langzaam maar ook ingewikkeld verhaal. Maar ook een bizar en onwerkelijk verhaal waar je maar heel moeilijk doorheen komt. Dit is duidelijk een verhaal voor een doorzetter. Een vrouw wordt na een jaar dood terug gevonden maar niemand weet hoe ze is vermoord, en waar ze zo lang is geweest. De drug GHB speelt een grote rol, maar toch komt dat niet uit de verf. Het blijft een ingewikkeld en gekmakend geheel, waar ik als lezer veel moeite mee heb. De schrijver Bragi kan wel een verhaal vertellen, maar niet op een manier die ik als prettig kan ervaren. Voor mij dus geen herhaling van Deze schrijver meer.
Voeg een recensie toe »

   ik zal straffen

Geschreven op woensdag 19 juni 2019 door Hugo Van der Wildt
Ik ga akkoord met de recensie van lezer J. Koster. Ik zal ook in de toekomst niet rap naar een boek grijpen van deze schrijver.

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.