Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De infiltrant

Robert Mazur

prijs: € 19.95

Paperback

ISBN: 9789401604277


Dit boek is vervangen door ISBN 9789401606172. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

Over het boek

Robert Mazur leidde jarenlang een dubbelleven: ambtenaar voor zijn vrienden, 'Bob Musella' voor de onderwereld. In opdracht van de Amerikaanse overheid zette hij zijn leven op het spel om de hoofdrol in een van de grootste undercoveroperaties aller tijden te spelen. Met de meest beruchte Colombiaanse drugscriminelen feestte Mazur in hotelsuites van duizenden euro's per nacht. Maar zij wisten niet dat onder Mazurs Armani-pak de recorders zoemden waarmee hij het bewijs voor hun misdaden verzamelde. Zo ontmaskerde hij zeven gerespecteerde private banken als financieel beheerders van corrupte wereldleiders. Meer dan tachtig mannen en vrouwen uit de Colombiaanse maffia en corrupte bankierswereld werden opgepakt en veroordeeld. De infiltrant is het bloedstollende verhaal vol gewaagde leugens en gevaarlijke ontsnappingen. Meeslepend en waargebeurd.
Jarenlang leidde Robert Mazur een dubbelleven. Voor zijn vrienden was hij ambtenaar, in de onderwereld was hij Bob Musella, een serieuze en gerespecteerde speler in een van de meest gewelddadige drugskartels ter wereld.

In opdracht van de Amerikaanse overheid pleegde hij meer misdaden dan wie dan ook, maar was geoorloofd dit leven te leiden. Mazur speelde de hoofdrol in een van de grootste undercoveroperaties in de geschiedenis van de Amerikaanse geheime dienst. Hij ontmaskerde de zeven gerespecteerde private banken als financieel beheerders van corrupte wereldleiders.

Na jarenlange voorbereiding lukt het Mazur alle grote kopstukken uit de Colombiaanse maffia en de corrupte bankierswereld op te pakken. Tientallen invloedrijke criminelen werden door zijn toedoen opgepakt en veroordeeld.

De infiltrant is het adembenemende verhaal van de man die zijn leven riskeerde om de duistere en gewelddadige praktijken van Pablo Escobar en zijn handlangers te ontrafelen.
TitelDe infiltrant
Auteur(s)Robert Mazur, Robert Mazur
ISBN9789401604277
Is vervangen door ISBN9789401606172
Afmetingen236x156x34 mm
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht643 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!