Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De dood liegt nooit

Kathy Reichs

prijs: € 20.99

Paperback

ISBN: 9789401604161


Over het boek

Charlotte, North Carolina. Forensisch antropologe Temperance 'Bones' Brennan wordt naar het bureau geroepen voor een speciale zaak. De afschrikwekkende reden: twee kindermoorden blijken één ding gemeen te hebben - de dader, Anique Pomerleau. Er wordt opnieuw een meisje vermist. De aanwijzingen leiden opnieuw naar Pomerleau. Maar de dader is onvindbaar. Tempe en haar collega's proberen Pomerleau op te sporen. Aanwijzingen sijpelen langzaam binnen, maar het aantal moordzaken neemt in hoog tempo toe. Als Bones niet snel de zieke geest van deze psychopaat weet te doorgronden, zullen er meer doden vallen. Kathy Reichs slaagt er keer op keer in de lezer op te zadelen met een ongelooflijk psychologische spanning. De dood liegt nooit is een verhaal dat je ijskoud achterlaat.
Charlotte, North Carolina. Forensisch antropologe Temperance 'Bones' Brennan wordt naar het bureau geroepen voor een speciale zaak. De afschrikwekkende reden: twee kindermoorden blijken één ding gemeen te hebben - de dader, Anique Pomerleau.

Er wordt opnieuw een meisje vermist. De aanwijzingen leiden opnieuw naar Pomerleau. Maar de dader is onvindbaar.

Tempe en haar collega's proberen Pomerleau op te sporen. Aanwijzingen sijpelen langzaam binnen, maar het aantal moordzaken neemt in hoog tempo toe. Als Bones niet snel de zieke geest van deze psychopaat weet te doorgronden, zullen er meer doden vallen.

Kathy Reichs slaagt er keer op keer in de lezer op te zadelen met een ongelooflijk psychologische spanning. De dood liegt nooit is een verhaal dat je ijskoud achterlaat.
TitelDe dood liegt nooit
Auteur(s)Kathy Reichs, Kathy Reichs
ISBN9789401604161
Afmetingen225x150x37 mm
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht661 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!