Beoordeling:  

Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Jij

Caroline Kepnes

prijs: € 20.99

Paperback

ISBN: 9789401602730


Dit boek is vervangen door ISBN 9789401610742. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

Over het boek

Als de mooie jonge Guinevere Beck in You, het eerste deel in de boekenreeks van Caroline Kepnes waar de gelijknamige wereldwijde Netflix-hitserie op werd gebaseerd, de boekhandel inloopt waar Joe Goldberg werkt, is zijn eerste gedachte: deze vrouw wordt van mij.

Guinevere heeft een Facebookprofiel dat op openbaar staat en ze twittert aan een stuk door. Op haar sociale media vindt Joe alles wat hij moet weten: ze wil schrijver worden, haar vrienden noemen haar Beck, hij weet waar ze woont en vanavond zal ze in een bar in Brooklyn zijn – de perfecte plek voor een ‘toevallige’ ontmoeting.

 

Guinevere denkt op haar beurt dat ze eindelijk de man van haar dromen heeft gevonden. Hij lijkt perfect; zijn smaak, zijn persoonlijkheid en de manier waarop hij haar behandelt. Maar wat zij niet weet, is wie Joe in werkelijkheid is en wat hij doet om zijn prooi te beschermen...

You van Caroline Kepnes is dé thriller voor wie nóg dieper in het hoofd wil kruipen van de ziekelijke maar o zo charmante Joe Goldberg…

‘Na het lezen van dit boek is niets meer wat het lijkt. Je blijft voortdurend over je schouder kijken.’ – Publishers Weekly

‘Fantastisch en ongemakkelijk.’ – Kirkus Reviews

‘Het soort thriller waar je je leven voor op pauze zet.’ – Glamour

You blijft achtervolgen, wat treffend is voor een thrillerserie over stalken.’ – de Volkskrant

‘Mind-blowing.’ – RTL Boulevard

In de thriller You van Caroline Kepnes doet Joe Goldberg er alles aan om de mooie en getalenteerde Guinevere Beck voor zich te winnen. Alles. Bekend van de Netflix-hitserie met Penn Badgley.
Als Joe de adembenemende Guinevere Beck zijn boekhandel ziet binnenlopen, weet hij het zeker. Dit is de vrouw die hij wil. Guinevere is perfect: mooi, stoer, slim en supersexy. En ze hebben meteen een verrassend leuk gesprek over [i]De Da Vinci Code[/i].

Joe is totaal geobsedeerd door zijn droomvrouw, hij wil haar bezitten en gaat tot het uiterste om zijn verlangens werkelijkheid te maken. Hij hackt haar smartphone en leest haar intiemste chat- en smsberichten, en de geheimen die schuilgaan achter haar perfecte uiterlijk. Als hij alles over haar weet, lukt het hem haar te verleiden. Met gruwelijke gevolgen.

[i]Jij[/i] is een ijzingwekkend slimme en eigentijdse thriller in een wereld waarin via internet iedereen verbonden is met iedereen en niemand veilig is.
TitelJij
Auteur(s)Caroline Kepnes
ISBN9789401602730
Is vervangen door ISBN9789401610742
Afmetingen225x150x35 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht603 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.