Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Nieuwe legal thriller (werktitel)

John Grisham

prijs: € 27.99

544 pagina's, Hardback

ISBN: 9789400515628


Over het boek

Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een verhaal van corruptie en criminaliteit, van gokken en prostitutie, illegale stokerijen, drugs en moord. Met de macht in handen van een kleine groep misdadigers van wie gezegd werd dat ze deel uitmaakten van de Dixie Mafia.

Keith Rudy en Hugh Malco zijn jeugdvrienden in Biloxi in de jaren zestig. Ze spelen honkbal samen en zijn een tijdlang onafscheidelijk. Maar daar komt een einde aan. Keiths vader ontwikkelt zich tot een vermaarde aanklager die de strijd aangaat met de georganiseerde misdaad. Hughs vader is de ongekroonde koning van Biloxi’s onderwereld. Keith treedt in zijn vaders voetsporen en gaat rechten studeren. Hugh geeft de voorkeur aan het nachtleven en werkt in de clubs van zijn vader.

De Rudy’s en de Malco’s, twee families die op ramkoers liggen. Dat het tot een botsing komt, is onvermijdelijk…De nieuwe John Grisham. Het meeslepende verhaal van twee zonen uit immigrantenfamilies die opgroeien als vrienden, maar in de rechtbank tegenover elkaar komen te staan in een gevecht op leven en dood.
TitelNieuwe legal thriller (werktitel)
Auteur(s)John Grisham
ISBN9789400515628
Afmetingen222x155x50 mm
Aantal pagina's544
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 27.99
BindwijzeHardback
Gewicht822 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!