Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Viproom

Jens Lapidus

prijs: € 15.00

448 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400515055


Over het boek

De nieuwe thrillerserie van bestsellerauteur Jens Lapidus

Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij de vraag om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De familie durft niet naar de politie te gaan en heeft de hulp ingeschakeld van een advocaat. De klus lijkt zo goed als legaal, maar is het niet... en Teddy had zich nu juist voorgenomen om ruim binnen de grenzen van het rechte pad te blijven.
Geplaagd door geldgebrek stemt hij uiteindelijk in. Samen met een van de rijzende sterren van de advocatenfirma Leijon, de fanatieke Emelie Jansson, begint hij aan het onderzoek naar de ontvoering van zakenman Philip, wiens staat van dienst naarmate ze dieper graven verre van zuivere koffie blijkt te zijn. Intussen verliezen de kidnappers in rap tempo hun geduld.

VIPROOM is de eerste thriller in een nieuwe reeks van Jens Lapidus, die zich met zijn Stockholm-trilogie in 2006 direct vestigde als een van de meest geprezen en succesvolle Zweedse schrijvers van nu.

TitelViproom
Auteur(s)Jens Lapidus
Vertaler(s)Steven Schneijderberg
ISBN9789400515055
Afmetingen217x141x33 mm
Aantal pagina's448
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht495 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!