Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Val dood

Jens Lapidus

prijs: € 15.00

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400514973


Over het boek

De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer. De attitude, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, wordt witgewassen – mits de juiste persoon wordt gevonden. JW heeft zijn tijd in de gevangenis goed besteed en zint op een grootse comeback. Jorge is zijn nieuwe, saaie bestaan als verkoper van lattes en cappuccino’s al spuugzat. Het luxeleventje lonkt als hij zijn laatste grote deal aan het plannen is. Dit keer gaat het om serious shit, schunnig veel geld. Maar een undercoveragent is diep doorgedrongen in de Stockholmse onderwereld en komt dichterbij. Dichter bij Jorge. Dichter bij JW. Op hetzelfde moment blijkt dat iemand het op de Godfather zelf heeft gemunt, Radovan Kranjic. Want hoe zou het zijn als Radovan is uitgeschakeld? Wie wordt dan de nieuwe koning van Stockholm – of koningin?
De technieken variëren: bescherming, beroving, coke, pooieren… Maar de jacht op geld gaat door en het verlangen naar macht en een zorgeloos leventje op een warme, zonnige plek wordt sterker. Het doel? Snel geld, life deluxe.

‘Een heel goed slot van een geweldige trilogie.’

'Misdaadliteratuur van de bovenste plank.' AD

' **** Lapidus heeft nu een indrukwekkende trilogie op zijn naam staan. Hopelijk laat hij het hier niet bij.' VN Detective en Thrillergids 2013
TitelVal dood
Auteur(s)Jens Lapidus
Vertaler(s)Jasper Popma
OndertitelStockholm-trilogie (deel 3)
ISBN9789400514973
Vervangt ISBN9789400502949
Afmetingen217x142x32 mm
Aantal pagina's432
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Gewicht474 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!