Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De prijs

Willem Asman

prijs: € 22.99

496 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400514744


Over het boek

Gita de Later greep jaren geleden een kans die zich voordeed. Nu stapelen de winsten zich op. Maar achter de schone schijn van haar succes, gaat een duistere wereld schuil.

Tess van Vuuren zette alles op alles om bij de politie te slagen. Nu is ze undercoveragent binnen een ultrageheim eliteteam. Maar het verleden laat haar niet los.

Twee vrouwen. Twee keuzes. Twee werelden.

Wanneer bij de overval op een drugstransport onschuldige slachtoffers vallen, komen die werelden bij elkaar. De recherche roept de hulp in van Wouter Westra van de Unit Specialistische Operaties. Hij en zijn team moeten uitvinden wat de rol is die Gita heeft gespeeld bij het transport. Is de bevlogen jonge zakenvrouw zo onschuldig als ze zich voordoet? Óf degene die achter de schermen aan de touwtjes trekt? Tess krijgt opdracht undercover te gaan binnen Gita’s bedrijf. Het brengt haar op het spoor van een hermetisch gesloten misdaadorganisatie waarin iedereen die praat op gruwelijke wijze aan zijn einde komt.

De prijs die lonkt. De prijs die ze betalen. Alles heeft een prijs.
TitelDe prijs
Auteur(s)Willem Asman, Marcel van de Ven
ISBN9789400514744
Afmetingen215x141x44 mm
Aantal pagina's496
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht622 gram

  Chapeau voor nieuwe Asman

Geschreven op maandag 3 juni 2024 door Jos van Cann

Eindelijk een nieuwe thriller van Gouden Strop winnaar Willem Asman, die voor De prijs samenwerkte met voormalig undercoveragent Marcel van de Ven. En dat is te merken, in positieve zin. Asman kennen we van zijn fantastische REBOUND-trilogie, de inbreng Van de Ven geeft de actiescènes nog wat meer een realistisch karakter.

Actueel
De verhaallijn is uitermate actueel en gaat over steeds verder gaande invloed van de drugshandel, de vermenging tussen boven- en onderwereld en de bestrijding ervan. Onderneemsters Gita de Later greep jaren geleden een kans haar bedrijf succesvol op te zetten en uit te bouwen. Undercoveragent Tess van Vuuren ontdekt daar een onregelmatigheid die licht komt door een overval op een transport. Het zet een internationale actie tegen de opdrachtgevers ervan in actie. Maar daar wordt een zware prijs voor betaald: door haar collega’s, maar ook door haarzelf.

Geen doorsnee
Het klinkt als een doorsnee plot, maar in de handen van Asman en Van de Ven ontstijgt De prijs dit met gemak. De stijl van Asman - veelvuldig geprezen voor de REBOUND-boeken - neemt je stap voor stap en geloofwaardig mee in de wereld van de speciale politie-eenheid die dit onderzoek moet zien rond te krijgen. Uiteraard zijn het ruwe-bolster-blanke-pitten personages aan die kant van de lijn; hun tegenstanders mogen er ook zijn, maar zonder al teveel poespas. Het resulteer in een gedreven jacht die de lezer meesleurt en een inkijkje geeft in twee werelden waarvan je blij bent dat het niet de jouwe zijn. Chapeau!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.