Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Dagboek van een getuige

Astrid Holleeder

prijs: € 20.00

272 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400513518


Over het boek

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren.

Een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, maar ook het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.
TitelDagboek van een getuige
Auteur(s)Astrid Holleeder
ISBN9789400513518
Afmetingen215x141x24 mm
Aantal pagina's272
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.00
BindwijzePaperback
Gewicht360 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!