Beoordeling:  
Levertijd: Nog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 23 februari 2021

Donkerdrif

Deon Meyer

prijs: € 22.99

408 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400513020


Over het boek

Adjudant-officier Milo April is in koelen bloede doodgeschoten bij het Waterfront van Kaapstad. Op klaarlichte dag, een executie. En misschien is een hoger lid van de Zuid-Afrikaanse politie daar verantwoordelijk voor. En mogelijk houdt het verband met de geheimzinnige brieven die de geschorste luitenants Bennie Griessel en Vaughn Cupido hebben gekregen. Met bedekte verwijzingen naar corruptie binnen de regering. Maar tot hun frustratie moeten Bennie en Vaughn hun kostbare tijd besteden aan de vermissing van een student, die na een weekendje feesten spoorloos verdwenen is.
En de schatrijke Marnus Boonstra, de beruchte oplichter, vraagt makelaar Sandra Steenberg of ze Donkerdrif wil verkopen, het kapitale wijnlandgoed. Sandra, de vrouw van schrijver Josef en moeder van twee kinderen, heeft het geld hard nodig. Ze verdrinkt haast in de schulden en is wanhopig. Maar de transactie loopt fout. En nu zitten Griessel en Cupido ook al achter haar aan.
Langzaamaan komen de rechercheurs tot de conclusie dat de zaken verbonden zijn door de donkerste drift die er bestaat: hebzucht.
Kaapse wijn, hebzucht, moord en Bennie Griessel. De ingrediƫnten van de nieuwe thriller van Deon Meyer.
TitelDonkerdrif
Auteur(s)Deon Meyer
ISBN9789400513020
Aantal pagina's408
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNog niet verschenen, verschijnt op dinsdag 23 februari 2021
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!