Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verlossing

David Baldacci

prijs: € 12.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400512917


Over het boek

Tijdens een bezoek aan zijn vroegere woonplaats Burlington in de staat Ohio, wordt Amos Decker benaderd door een man die hij in eerste instantie niet herkent. Maar wanneer de man zich aan hem voorstelt, gaan alle alarmbellen af.
Meryl Hawkins was de eerste persoon die Decker ooit arresteerde voor moord, vele jaren geleden toen Decker als jonge rechercheur aan het begin van zijn carrière stond. Het betrof een viervoudige moord – twee mannen en twee kinderen – en het bewijs was overweldigend: op de plaats van de misdaad achtergelaten DNA en een vingerafdruk lieten er geen twijfel over bestaan wie de dader was. Hawkins werd gearresteerd, berecht en veroordeeld tot levenslang.
Nu, twaalf jaar later, vertelt Hawkins aan Decker dat hij is vrijgelaten omdat hij op sterven ligt. Maar voor hij sterft, wil hij nog eenmaal duidelijk maken dat de moorden waarvoor hij is gestraft, nooit door hem zijn gepleegd.

Zou Decker destijds een fout hebben gemaakt? Wanneer hij zich weer verdiept in de zaak, ontdekt hij dat het bewijsmateriaal dat toen zo overtuigend leek, misschien toch niet zo zuiver was. Samen met zijn vroegere partner Mary Lancaster gaat hij op zoek naar de waarheid, maar dat neemt niet iedereen hem in dank af…Een viervoudige moord wordt gevolgd door een snelle arrestatie. Maar wat als twaalf jaar geleden de verkeerde is opgepakt…
TitelVerlossing
Auteur(s)David Baldacci
Vertaler(s)Jolanda te Lindert
ISBN9789400512917
Afmetingen215x140x32 mm
Aantal pagina's400
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 12.99
BindwijzePaperback
Gewicht438 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!