Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De denkbeeldige vriend

Stephen Chbosky

prijs: € 19.99

768 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400510319


Over het boek

Christopher is zeven.
Christopher is de nieuweling.
Christopher heeft een denkbeeldige vriend.


Alleenstaande moeder Kate Reese is op de vlucht. Vastbesloten om het leven voor haar en haar zoon te verbeteren, ontsnapt ze midden in de nacht samen met Christopher aan een gewelddadige relatie. Samen belanden ze in de hechte gemeenschap van Mill Grove, Pennsylvania, ver van de bewoonde wereld. Slechts één snelweg leidt erheen en één snelweg eruit.
Eerst lijkt het de ideale plek om eindelijk tot rust te komen. Maar dan verdwijnt Christopher. Zes afschuwelijke dagen lang kan niemand hem vinden. Totdat Christopher tevoorschijn komt uit het bos aan de rand van het dorp, ongedeerd maar niet onveranderd.
Hij keert terug met een stem in zijn hoofd die alleen hij kan horen, met een missie die alleen hij kan volbrengen: hij moet voor kerst een boomhut in het bos bouwen, anders zullen zijn moeder en alle anderen in het dorp nooit meer hetzelfde zijn.
Algauw raken Kate en Christopher verzeild in het gevecht van hun leven -- een strijd tussen goed en kwaad, met hun dorp als het strijdtoneel.

Een huiveringwekkende, beklemmende thriller voor de liefhebbers van Stephen King en Kazuo Ishiguro. Een boek dat je in je dromen zal achtervolgen.
TitelDe denkbeeldige vriend
Auteur(s)Stephen Chbosky, Stephen Chbosky
ISBN9789400510319
Afmetingen226x151x65 mm
Aantal pagina's768
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht1164 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!