Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Vos

Frederick Forsyth

prijs: € 20.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400510296


Over het boek

Wat als het gevaarlijkste wapen ter wereld een tiener blijkt te zijn?

Het voormalige hoofd van de Britse geheime dienst Adrian Weston wordt midden in de nacht wakker gebeld door de premier. Haar bericht is schokkend: de strengst beveiligde firewalls ter wereld, van het Pentagon, de NSA en de CIA zijn tegelijkertijd gehackt door een hacker met de bijnaam ‘de Vos’. Nog schokkender is dat de Vos een zeventienjarige Britse scholier blijkt, zonder kwaad in de zin. De jongen beschikt gewoon over een verbluffend geniale geest.
De Amerikaanse veiligheidsdiensten willen dat de jongen wordt uitgeleverd, maar Adrian heeft andere plannen. In een race tegen de klok moet hij voorkomen dat de jongen in vijandelijke handen valt. Want dan zijn de gevolgen ondenkbaar…
TitelDe Vos
Auteur(s)Frederick Forsyth, Frederick Forsyth
ISBN9789400510296
Afmetingen215x141x26 mm
Aantal pagina's336
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht435 gram

  De Vos.. wie?

Geschreven op vrijdag 3 mei 2019 door Jos Thomassen
Volgens de korte omschrijving gaat het boek over een geniale jonge hacker, bijgenaamd De Vos. Maar eigenlijk komt de jongen nauwelijks voor in het verhaal. Nadat de jongen is ontdekt, wordt hij samen met zijn vader, moeder en broertje ergens op een zwaarbeveiligde plek opgeborgen. Hij wordt alleen nog genoemd als hij weer een opdracht krijgt om een systeem te hacken. De belangrijkste rol is weggelegd voor sir Adrian Weston, een gepensioneerde spion. Hij is degene die de jongen opdrachten geeft en het gezin beschermt tegen de vijanden. Het verhaal is een aaneenschakeling van korte gebeurtenissen. Onze traditionele vijanden, Rusland, Noord-Korea en Iran worden achtereenvolgens gehackt door De Vos. Natuurlijk proberen de vijanden hem uit te schakelen. Sir Adrian voorkomt dit en zorgt tegelijk voor de veiligheid van het Westen en de Verenigde Staten. De hoofdpersonen in het boek komen niet tot leven. Je komt niets te weten over hun leven, gedachten en gevoelens. Ik heb de mensen niet leren kennen. Forsyth schrijft goed en daarom bleef ik lezen, maar inhoudelijk vind ik het een mager verhaal.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.