Beoordeling:  
Levertijd: 2-3 werkdagen

De sekte herrijst

Mariette Lindstein

prijs: € 22.99

336 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400508453


Over het boek

Na twee turbulente jaren in de sekte ViaTerra probeert Sofia Bauman haar leven weer op te bouwen. Maar dat is moeilijker dan ze dacht. Ze wordt geconfronteerd met veel vooroordelen en achterdocht, en wordt gekweld door nachtmerries. Tegelijkertijd groeit haar verlangen naar vergelding.
Sekteleider Franz Oswald zit in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Hij maakt zich echter geen zorgen en toont geen enkel berouw. Met behulp van zijn advocaat spint hij een web dat de muren van de gevangenis ver overstijgt. Hij heeft slechts één doel: wraak nemen op Sofia.
Wanneer Sofia besluit haar ervaringen met betrekking tot haar leven in de sekte te delen met de buitenwereld, verandert haar leven in een hel. Er is slechts één oplossing: ze moet alles achter zich laten en ergens anders opnieuw beginnen.
Maar Oswald laat zich niet tegenhouden...
In de dramatische nasleep blijft er één vraag overeind: kun je ooit echt ontsnappen aan een sekte?
TitelDe sekte herrijst
Auteur(s)Mariette Lindstein, Mariette Lindstein
Vertaler(s)Corry van Bree, Corry van Bree
ISBN9789400508453
Afmetingen236x155x26 mm
Aantal pagina's336
UitgeverA.W. Bruna
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.99
BindwijzePaperback
Gewicht513 gram

  de sekte herrijst

Geschreven op zondag 18 maart 2018 door lenie Korbijn
De sekte herrijst is het tweede deel van De sekte... Aangezien ik die nog niet gelezen heb , is het moeilijk om over dit tweede deel een recensie te schrijven. De sekte herrijst kreeg ik opgestuurd , dus ga ik maar eerst het eerste deel kopen om me een goed en eerlijk beeld te vormen over beide boeken. Dus zal de recensie even op zich laten wachten.....
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!